ComingSoon - 2015. február 19.
2015. február 19. írta: danialves

ComingSoon - 2015. február 19.

Vasárnap Oscar-gála, ezzel pedig elérkezett az utolsó premiernap, amikor igazán nagyszabású filmeket láthatunk, egyben pedig elkezdhetünk felkészülni a májusi blockbuster-szezonig tartó pangásra. Szóval mindenki használja ki ezt az utolsó lehetőséget, még akkor is, ha a díjjelöltek közül nem éppen a legjobb darabok maradtak mostanra, és a felhozatal többi része sem az az egyértelműen várt kategória.
Az egész biztos, hogy nem ez Clint Eastwood legjobb filmje (bár talán erre a címre eleve nem pályázott), a kérdés már csak az, hogy ettől függetlenül vannak-e különösebb erényei a háborús életrajzi filmnek. Duplakritikánkban ezzel mi sem jutottunk dűlőre, de azért olvassátok el.

Lehetett volna bátrabb, önállóbb alkotás, de így is egy csavaros krimi-thriller lett a film. Akit ennél több is érdekel, az olvassa el kritikánkat!
Ismét egy jó magyar filmet üdvözölhetünk, még akkor is, ha a Liza, a rókatündér néhány aspektusból azért hagy kívánnivalót maga után. Részletesebben kritikánkban olvashattok erről.
Jean-Marc Valleé előző filmjével ellentétben a Vadon egy sokkal kiszámíthatóbb, és sokkal inkább Oscarra kalibrált dráma lett. Bővebben kritikánkban.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr567160545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása