Tagfelvétel
2018. február 05. írta: danialves

Tagfelvétel

Ismét itt a lehetőség, hogy mindenkinek egy régi álma válhasson valóra, és csatlakozzon inkompetens, hiteltelen és autonómiáját feladott szerkesztőségünkhöz, akik erőltetetten próbálnak lehúzni mindent a címben, a bevezetésben és a szövegben. Viszont egyelőre még ne töltsön el mindenkit a remény, hogy nemsokára ilyen remek emberek társaságában élvezheti a forgalmazóktól kapott kenőpénzt, ugyanis lenne néhány kritériumunk a leendő tagok felé:

- Először is, olyanokat várunk, akik nem csak mennyiségileg, hanem minőségileg is hozzá tudnak tenni a bloghoz. Értem ez alatt nemcsak az olyan alapvető követelményeket, hogy a jelentkező tudjon értelmes magyar mondatokat megfogalmazni és értsen a filmekhez, hanem azt is, hogy legyen valami olyan fétise, "szakterülete", amellyel ki tudja egészíteni a jelenlegi csapatot. Tehát ha az évi 30 legnagyobb durranást nézed csak meg, akkor köszi, arra vagyunk elegen, de ha éjt-nappallá téve foglalkozol a sorozatokkal, a 90-es évek vígjátékaival vagy a 60-as évek found footage romantikus akciófilmjeivel, akkor várunk szeretettel. Elsőnek tehát egy olyan írást kérnénk referenciaként, amely ezt prezentálja.

- Másodsorban azért szükség van arra is, hogy az illető mennyiségileg hozzátegyen a bloghoz, azaz legyen aktív. Sok esetben tapasztaltuk már, hogy ez jelentkezőinknél csak ígéretekben vagy utólagos visszakozásban manifesztálódik, úgyhogy a következőt szeretnék kérni attól, aki úgy gondolja, képes teljesíteni ezt a kritériumot, és ír nekünk: küldje el az összes általa idén látott film címét. (Ha Imdb-n vagy máshol vezeted ezt, akkor remélhetőleg ez még nagy munka sem lesz.)

- Harmadikként pedig szeretnénk kérni egy kritikát a Ghost Storyról.

- (Negyedikként esetleg megemlítheted, hogy lakóhely és ráérés szempontjából mennyire tudnál eljutni sajtóvetítésekre és az itthoni filmfesztiválokra.)

Nyilván ez esetben nem fizetett melóról beszélünk, azonban ha bekerülsz közénk, járhatsz ingyenes sajtóvetítésekre, valamint ha könyvekről is szeretnél cikkezni, ehhez tudunk recenziós példányokat is biztosítani. 

A leveleket pedig szokás szerint a smokingbarrelsinfo[kukac]gmail[pont]com email-címre várjuk. Természetesen ha valakinek van korábbi munkássága, esetleg több kritikát küldene, az feltétlenül tegye ezt meg. Mi is sokkal jobban tudunk ítélni, ha látunk jobb és gyengébb írásokat is a delikvenstől, mintha azt kellene feltételeznünk, hogy élete legjobb kritikáját küldte el, amelyet soha nem tud majd megismételni.

Úgyhogy várjuk a jelentkezőket, és igyekszünk majd mindenkinek mihamarabb visszajelezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr86756707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.10.04. 12:55:24

a kérdőív eredménye, hogy fel kell venni embereket?!
;)

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.10.04. 13:16:36

@doggfather: Nem, arra majd kb. egy hét múlva számíts. ;)

Ez inkább annak az eredménye, hogy meguntuk, hogy akik jelentkeznek, azoknak nem szokott eljutni az agyáig, hogy aktív embereket várunk, nem olyanokat, akiknél szűk 2 hónapig tart még az is, hogy egyáltalán két mondatot beszéljünk (true story). Meg a másik, hogy a jelenlegi gárda aktivitása is eléggé visszaesett, különböző okokból.
Szóval ha úgy vesszük, tulajdonképpen még mindig a májusban kiírt TGF-et látod, amelynek pont az lett volna a célja, hogy mennyiségileg és választékban is fel tudjuk bővíteni a blogot a napi 3 posztra. Csak most már igyekszünk nem elkövetni azt a hibát, hogy megoldottnak tekintjük a dolgot azzal, hogy befut egy értelmes jelentkező levele.

AldoWinnfield 2014.11.17. 23:11:24

Üdv!

Régi blogger vagyok (Videodrome, valaki? Ott még Real013GSF néven futottam :), mostanában nulla aktivitással, de ide lehet jelentkeznék. Fétisnek Tarantino mehet ( 60 oldalas szakdogát írtam a mesterről), de nézek sorozatokat is dögivel. Még hozzácsapnám a horrort is, ha mostanában lenne elegendő mennyiségű jó, de nincs, amúgy meg nézek minden szir-szart, mi éppen jön. Csak egy kérdés! A kiírás már másfél hónapos, még mindig a Frankről írjak, vagy találtatok ki valami mást? :)

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.11.18. 08:08:46

@AldoWinnfield: Hát nézd, a posztban le van írva párszor, hogy aktív emberekre számítunk, szóval nem mondom, hogy felcsillant a szemem a "nulla aktivitás" láttán, de természetesen az esélyt nem vesszük el senki elől.
Szóval küldd el a posztban kért dolgokat (Frank jó lesz), meg a régi írásaidat feltétlenül linkeld be, aztán majd meglátjuk. ;)

AldoWinnfield 2014.11.18. 08:23:34

@danialves: Jó, de azért jelentkezem, hogy újra aktív legyek :) 'Drome bedőlése után is írtam vendégposztokat stb. más helyekre, meg indítottam egy kis blogot is, de egyik sem volt az igazi, pont a 'csapatban evezünk" hiánya miatt. Majd küldök írásokat akkor. :)

AldoWinnfield 2014.11.20. 18:58:39

E-amil ment, csak azt akarom kérdezni, hogy oda is ért hozzátok?:)

AldoWinnfield 2014.11.20. 19:08:21

Oké, én ráérek, csak mostanság volt egy-két e-mailem, ami eltűnt és gondolom megkérdem, hogy ezzel mi a helyzet.

Fortress 2015.12.29. 19:03:33

Jézusom! Ez olyan gyerekek, mintha a Filmakadémiát vezetnétek itt! :-) Mégis mennyire lehet kétségbeesett az, aki filmekről írna és nem egy saját blogot nyit 5 perc alatt, hanem itt felvételizget nálatok, hogy agyonszívassátok mindenféle próbavizsgákkal?

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2015.12.29. 20:18:08

@Fortress: Figyelj már, 1 tipp: ha valamit nem értesz, esetleg először próbáld meg megérteni, mielőtt nekiállsz ekkora lendülettel hülyeségeket beszélni. ;)

The Man Who Laughs · http://trashneveles.blog.hu/ 2016.08.16. 00:28:45

Nem tudom, hogy ez érvényes-e még, de azért hátha alapon elküldtem a jelentkezésem :)

AldoWinnfield 2016.08.16. 00:57:41

@The Man Who Laughs: Megkaptuk az emailt, köszi. :) Megnézzük, szólunk! :)

Toadwart66 2019.11.15. 06:25:54

De szeretnék tagnak lenni, gondoltam magamban. Én azonban legfőképpen könyveket olvasok, hetente legalább egyet. A Ghost Story talán film, nem szeretnék belekontárkodni olyasmibe, amihez nem nagyon értek. Filmet nem nagyon láttam mostanában Legutóbb Jiří Weil - Mendelssohn a tetőn című könyvét olvastam. Nagyon jó könyv. Ezt az állításomat bővebben is kifejthetem, amolyan referenciaként, + hozzátehetném a könyvek címét, amit ebben az évben olvastam. Hogy írni tudok-e? Nagyjából igen. Kissé grafomán vagyok, ami mentális egy betegség.
regenytar.hu/?p=7545

FilmBaráth 2019.11.15. 07:10:30

@Toadwart66: várjuk a jelentkezésedet emailben:-)
süti beállítások módosítása