Kívánságlista + UPDATE
2014. szeptember 07. írta: danialves

Kívánságlista + UPDATE

wishlist2.pngEz a poszt elsősorban azoknak szól, akik nem követnek minket facebookon (pontosabban nem facebookon követnek minket, ami mellesleg öreg hiba, mert a facebook lájkok a virtuális péniszméregetés elsődleges eszközei egy blogger számára). Nekik itt hívnánk fel a figyelmüket, hogy a növekvő igény miatt rendszeresítettünk egy olvasói kívánságlistát jobbra fent, esetleg néhányan már maguktól is felfedezték, de néhány fontos információt feltétlenül ismerniük kell, amelyek a vonatkozó Facebook-posztban olvashatók itt (elvileg bejelentkezés nélkül is látható).

Viszont az első másfél hét tapasztalatai alapján már mindenkihez szólnék: először is nagyon köszönjük a rengeteg beküldést, már most feldolgozhatatlan mennyiségű filmmel bombáztatok minket. Éppen ezért senki ne keseredjen el, ha rövid időn belül nem látja viszont az áhított címet, könnyen lehet, hogy még a kiválasztottja nem tudott időt szakítani rá. (Ez különösen szól annak, aki például sorozatot kér be.)

Ismét szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy csak olyan alkotást küldjetek be, amelyről még nem született írás. (Kivéve, ha nagyon nem bíztok az illető hozzá nem értésében, és valaki mástól rendelnétek másodvéleményt). Éppen ezért annak, aki szerző nélkül igényelt egy Szellemkutya-kritikát, küldenénk szeretettel ezt a posztot. Továbbá tőlem kértek be egy írást a Gyatlov-rejtélyről, de mivel FroG és Power is megemlékezett már a darabról, nem hiszem, hogy érdemben hozzá tudnék tenni a diskurzushoz.

Ezen felül még egy kezdeti félreértést is szeretnék eloszlatni: természetesen (ha szeretné) az is felvállalhatja a nevét, aki nem iszonyatosan hulladék filmet küld be, nem fogjuk automatikusan feltételezni, hogy valamilyen Zs-kategóriás produkcióval talált meg minket.

Ennyi voltam, további jó beküldést!

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr66678483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr_utcai_arcos 2014.09.07. 21:19:59

Félve (és pimaszul :P) kérdem, kedves Baráthunk hány filmajánlót kapott már kihagyhatatlannak tartott klasszikusokról/kal :D?

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.09.07. 21:22:09

@Dr_utcai_arcos: Nem tudom, mi számít kihagyhatatlan klasszikusnak nálad, de jelenleg 9 cím van a neve mellett a doc-ban (és nem egyen jót mosolyogtam :D), + a Hetediket és Az ördögűzőt is így kapta asszem.

Dr_utcai_arcos 2014.09.07. 21:24:22

@danialves: Csak abból indultam, hogy állandóan megkapja, ideje volna már pótolnia hiányos filmes műveltségét :D! (Bár sejtem, azok nem szoktak visszajönni.)

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.09.07. 21:30:15

@Dr_utcai_arcos: Nem spoilerezek a listáról, de egyébként egyelőre én kaptam az egyetlen filmet "Itt az ideje megnézned" megjegyezéssel. ;)

Viszont adtál egy ötletet.
süti beállítások módosítása