Júliusban érkezik a Vissza a jövőbe képregény!
2018. június 28. írta: FilmBaráth

Júliusban érkezik a Vissza a jövőbe képregény!

vissza_a_jovobe_1.jpg

Kedves képregény rajongó barátunk,

Fluxus kondenzátorokat beizzítani, mert Marty McFly és a Doki visszajönnek a jövőből!

Így igaz, ha téged is rabul ejtett valaha az időutazás, vagy csupán maradtak még benned kérdések a trilógiát követően, akkor most ezekre mind választ kaphatsz ebben a 152 oldalas, kemény fedeles kiadásban.

Az IDW 2015. október 21. indított sorozatához visszatért az eredeti trilógiát megálmodó Bob Gale is, hogy John Barber (Transformers) és Erik Burnham (Ghostbusters) írókkal együttműködve választ adjon olyan kérdésekre, amelyek már a '80-as évek óta foglalkoztatják a rajongókat. Az első öt füzetet csokorba szedő gyűjteményes kötetben minden kalandot másik rajzoló formált, így a sokszínűség végig garantált. A vizuális csúcsra járatás olyan alkotók kezében van, mint Dan Schoening (Ghostbusters), Brent Schoonover (Batman '66), Marcelo Ferreira (Angry Birds Transformers), Erik Evensen (Ghostbusters), és még sokan mások.

Az első kötetben olyan 1,21 gigawatt energiával felvillanyozó történetek lapulnak, melyek elregélik a Doki és Marty első találkozását, Lorraine és George hajszáját Calvin Marty Klein után, Biff jura- időszakbeli kiruccanását, valamint a Doki első jövőbeli vizitjét. És ha mindez nem volna elég, még egy kifejezetten impozáns címlap galériával is találkozhatsz a könyv végén!

A Vissza a jövőbe - Elfeledett regék és alternatív idősíkok kizárólag a kiadótól lesz kapható, előrendeléssel, előfizetéssel, mely a panelkalandor[KUKAC]gmail [PONT]com e-mail címen intézhető. Rendelési időszak: június 17., megjelenés júliusban. A kötetből annyi fog készülni, amennyi előrendelés addig érkezik. Te magasságos egek! Le ne késd!

További információk:

Ár: 3980 (szállítási költséggel)

Terjedelem: 152 oldal

Facebook: Panel Kalandor

Twitter: @PanelKalandor

e-mail: panelkalandor[KUKAC]gmail [PONT]com

Barátod az időben, Panel Kalandor

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr6714078293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása