[update] Nyerj páros belépőt a Csontok és skalpok díszbemutatójára!
2016. május 27. írta: danialves

[update] Nyerj páros belépőt a Csontok és skalpok díszbemutatójára!

bone.jpg

[UPDATE: A film premierdátuma július 7-re módosult, ennek megfelelően pedig a premier előtti vetítés is csak június 29-én lesz megtartva. A posztot alább már frissített információkkal találhatjátok. A nyereményjáték tehát június végéig még él. Aki már játszott, ne küldjön új e-mailt! Továbbá kérjük, hogy aki játszott, és esetleg tudja, hogy az új időpont mégsem lesz neki megfelelő, küldjön egy üzenet erről! Elnézést a kellemetlenségekig és köszönjük!]

Július 7-étől a Parlux forgalmazásában Magyarországra is megérkezik a kiváló horror-westernként elhíresült Csontok és skalpok. A forgalmazó és a Mafab.hu jóvoltából viszont már premier előtt láthatjátok, ugyanis páros belépőt nyerhettek az alkotás díszbemutatójára, amely június 29-én lesz a Lurdy moziban. Ehhez pedig a következő kérdésre kell válaszolni:

A filmet áprilisban már láthattátok moziban. Milyen alkalomból?

A megfejtéseket a smokingbarrelsinfo[kukac]gmail[pont]com e-mail címre várjuk "Csontok és skalpok" tárggyal június 22. 12:00-ig. A nyerteseket még aznap értesítjük a vetítés konkrét időpontjával kapcsolatban.

"Miután egy törvényenkívüli véletlenül a békés vadnyugati városkába vezet egy csapat kannibál barlanglakót, a szörnyek elrabolnak több telepest és egy helyi farmer feleségét. A farmer nem törődve sérült lábával, csatlakozik a mentőcsapathoz: a seriffhez, az idős tartalék-seriffhez és egy erős akaratú pisztolyforgatóhoz. Ami ezután következik, az utazás a földi pokolba, szembenézve egy olyan ellenséggel, melynek kegyetlensége nem ismer határokat. Ellenségük könyörtelenebb, mint gondolták: a csoport küldetése és saját túlélése is súlyos veszélybe kerül. A film az 1800-as évek közepén játszódik, a mai Texas és Új-Mexikó határán. Kurt Russell neve fémjelzi sztárszereposztást, ebben a felkavaró, akciódús horrorwesternben, mely egy félelmetes mentőakció krónikája a régi vadnyugaton. "

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr308744100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása