ComingSoon - 2015. május 14.
2015. május 13. írta: danialves

ComingSoon - 2015. május 14.

A múlt héten azt írtam, minden forgalmazó elmenekítette a filmjeit Ultron kora elől, ezen héten viszont bepótolhatjuk azokat a darabokat, amelyek számottevő közönséggel kalkulálhatnak, de azért a nyári mezőnnyel már nem akarnak komoly izmozásokba belemenni. Ennek megfelelően megcsodálhatjuk Sofia Vergara melleit színészi képességeit, a Ragályi Elemér fényképezte grúz drámát, Torrente ötödik eljövetelét, egy lengyel drámát és egy koreai animációs filmet is.

Egy teljesen ártalmatlan, jól ismert sablonokat újrahasznosítgató női buddy movie lett a Csábítunk és védünk. Ugyanez bővebben kifejtve kritikánkban.
Úgy érzem, már az előzetes megtekintésétől is jelentős mennyiségű agysejtemet vesztettem el, úgyhogy bele sem merek gondolni, a teljes produkció milyen hatással lenne rám. Lusta, kidolgozatlan animációk, még annál is igénytelenebb történet, amelyben a rengeteg menekülésen és kiáltozáson kívül valószínűleg semmi érdemleges nem fog történni. Az elmúlt 3 évben (mert hogy a világ kevésbé szerencsés része ezt a produkciót már 2012-ben megnézhette) sorra bukott meg mindenhol külföldön, és ezeket a képkockákat elnézve itthon sem érdemel többet.
A Mozinet azokra is gondolt, akik egy nagyon nem blockbuster-jellegű alkotással szeretnének találkozni, és ezért cserébe azt sem bánják, ha egy filmben nem történik semmi. A Kukoricaszigetről itt olvashattok.
A lengyelek egy kellemetlen stílusú, de ettől függetlenül nagyon erős és színvonalas drámával jelentkeztek. A filmről bővebben kritikánkban.
Az első öt perc alapján csak dicsérni lehetne a filmet, a maradék másfél órára viszont csak egy gyenge Ocean's-utánzatot tudott összehozni Santiago Segura. Bővebben kritikánkban.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr707444190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása