A 10 legjobb Julia Roberts-film
2014. február 15. írta: FilmBaráth

A 10 legjobb Julia Roberts-film

A legnagyobb sztárok a legritkább esetben kerülnek ki a legjobb színészek közül. Erre a legjobb példa Julia Roberts. Egy közepes színésznő (a bátyja, Eric Roberts klasszisokkal jobb nála, csak nem volt szerencséje, soha nem sikerült bekerülnie az A listás színészek közé), akit egy nagyon jól sikerült romantikus film repített a világhír felé, és általában meg is maradt ennél a műfajnál. Ritkán forgatott más műfajban, éppen ezért jól meg tudja lepni a nézőt egy-egy komolyabb filmben. Nekem például nagyon szép pillanatokat szerzett az Augusztus Oklahomában című filmben, méltán járt az Oscar-jelölés, habár nulla az esélye a szobrocska elnyerésére, de újra felfedezte magának a közönség, aki sajnos hűtlen, és már kezdte lassan elfelejteni egykori kedvencét. Ez nagyban annak köszönhető, hogy a viharos évek után révbe élt a magánéletében, semmi különöset nem tudott írni róla a bulvársajtó, olyan érdekes filmekben pedig nem játszott mostanában, ami igazán felkeltette volna a közönség figyelmét. Örülünk a családi boldogságnak, és reméljük azért szakít majd időt filmforgatásra is, és bátrabban mer majd kísérletezni a szerepválasztással, maga mögött hagyja a romantikus komédiák világát.

Nem volt könnyű összeállítani a legjobb filmek teljesen szubjektív listáját, ezek az én kedvenceim, kíváncsian várom a véleményeteket.

10. Egyenesen át / Flatliners (1990)

flatliners_002.jpg

"Jó nap ez a halálra".Legendás volt ez a mondat ebből a filmből, amelynek nagy kultusza volt annak idején, méltán, hiszen a kor legtehetségesebb ifjú színészei játszottak (Kiefer Sutherland, Kevin Bacon)  nagyon jól ebben a különleges atmoszférájú Joel Schumacher filmben.Néhány orvostanhallgató szó szerint az életével játszik a történet szerint, ugyanis a halálközeli élmény vizsgálata érdekében egymás szívét állítják meg, majd élesztik újjá. A tudományos kísérlet egyre inkább elfajul, a tragédia elkerülhetetlen. Nem az a tipikus habos-babos Julia Roberts film, nagyon is komoly mondanivalóval bír, súlyos erkölcsi kérdéseket feszeget. Érdemes megnézni!

 

 

9. Ocean's eleven - Tripla vagy semmi / Ocean's Eleven (2001)

ocean eleven's.jpg

Az Ocean's filmeket nem azért nézzük, mert meg akarunk rendülni és a lelkünk mélyéig ható drámára vágyunk. Nem, mi jól akarunk szórakozni egy habkönnyű akció vígjátékon, amelyben kedvenc übercool filmsztárjaink (George Clooney, Brad Pitt, stb.) lazáznak egy jót, jól átvernek mindenkit, miközben dögösen néznek a kamerába. Ennyi és nem több, de az első két film jól össze volt rakva, ezért a siker sem maradt el (a harmadik már nem kellett volna, de most már mindegy). Ebben a részben Julia is csatlakozott a nagy csapathoz, nem kellett megerőltetnie magát nem túl jelentős szerepében, szép pénzt keresett vele, viszont a nézők is jól szórakoztak, mert ez egy nagyon jól sikerült film volt, vagyis mindenki jól járt.

 

8. Összeesküvés elmélet / Conspiracy Theory (1997)

conspiracy theory.jpg

Habár ez a film nem volt olyan jó, hogy beleférjen a Mel Gibson top 10-be, de azért egy tisztességesen összerakott krimiről van szó, amelyből nem hiányzott az akció és a misztérium sem.  Hatalmas siker volt a maga idejében, nem csoda, biztosra mentek az alkotók: menő sztárok (Gibson, Roberts), fordulatos történet, látványos kivitelezés, minden adott volt egy jó kis mozihoz. Kell ennél több?

7. Édesek és mostohák / Stepmom (1997)

édesek és mostohák.jpg

Ez bizony nem a szokásos limonádé történet. Nagyon is komoly drámáról van szó. Adva van egy édesanya (Susan Sarandon), aki érthető módon nem kicsit gyűlöli volt férje (Ed Harris) leendő feleségét (Julia Roberts). Aztán egy nap megtudja, hogy halálos beteg, és nincs más választása, mint hogy rábízza a gyerekeit a legnagyobb ellenségére. Szép, okos, zsepis film, egyáltalán nem a szirupos fajtából. A színészi alakítások nagyon erősek, ugyan Roberts nem ér fel Sarandonhoz és Harrishez  (más kategóriájú színészek, mint ő), de azért tisztességesen helytáll. Jó film, többször nézős!

 

6. Acélmagnóliák / Steel Magnolias (1989)

acélmagnóliák.jpg

Ritka a jó romantikus dráma. Ez az. Egy fodrászüzletben játszódik a történet, ahol minden héten összegyűlik néhány barátnő. Különböző egyéniségek, különböző vagyoni és életkorbeli helyzetben, de ez nem lehet az akadálya barátságuknak és összetartásuknak. Ez különösen akkor válik fontossá, amikor egyikük élete tragikus fordulatot vesz. Elsőrangú színészgárda állt Herbert Ross rendelkezésére (Sally Field, Shirley MacLaine, Olympia Dukakis, stb), aki nagyon jó filmet rendezett. Érdemes adni neki egy esélyt!

5. Charlie Wilson háborúja / Charlie Wilson's War (2007)

charlie wilson háborúja.jpg

Méltatlanul feledésbe merült életrajzi dramedy, tele kiváló színészi alakítással. Philip Seymour Hoffmant Oscarra is jelölték, de ez sajnos nem volt elég ahhoz, hogy igazi siker legyen a film. Az amerikai politika csúnya világába ad betekintést a film. 1979-ben vonultak be Afganisztába az oroszok, és egy Charlie Wilson nevű texasi szenátor (Tom Hanks) úgy döntött, hogy ezt nem nézi tétlenül. Mindent bevet annak érdekében, hogy pénzt szerezzen az afgánok támogatására. Stílusos társadalomkritika, egy jó film keretei között. 

4. Sztárom a párom / Notting Hill (1999)

Notting-hill_1979066c.jpg 

Ugyan mekkora esélye van egy könyvkereskedőnek összefutni a kor legnagyobb filmsztárjával? Mivel egy filmről van szó, ezért természetesen ennek a találkozásnak meg kellett történnie. A teljesen hétköznapi életet élő William Thacker (Hugh Grant) életét alaposan felforgatja az, hogy beleszeret Annába (Roberts), a filmsztárba. Vajon elég erős lesz a kapcsolatuk, hogy kibírja a média hatalmas nyomását? Erről szól ez a meglepően jó film, amely alapvetően romantikus komédia, mégis sikerült tartalmat is csempészni bele, miközben a szórakoztatás sem maradt el. Ritka párosítás, érdemes újrázni!

 

3. Közelebb / Closer (2004)

closer.jpg

Egy nagy sikerű színdarab adaptációjáról van szó, amely szerencsére értő rendező (Mike Nichols) kezébe került, és  sikerült jól kiválasztani a szereplőgárdát is, tehát nem meglepő, hogy a film  jól sikerült. Két házaspárról szól a történet, akik sorsa összefonódik, megtörténik velük minden, ami megtörténhet, minőségi romantikus dráma köntösébe bújtatva. Julia Roberts, Natalie Portman, Jude Law, Clive Owen jutalomjátéka teszi igazán emlékezetessé az alkotást.

 

2. Micsoda nő / Pretty Woman (1990)

pretty woman.jpg

Ez a film még annyi év után is el tud varázsolni, pedig valójában egy nagyon szimpla kis romantikus történetről van szó, amelyben mégis megvolt az a bizonyos plusz, ami miatt nem lehet elfelejteni. Alapvetően nem vagyok oda a romantikus filmekért, de ennek minden képkockáját imádtam, vég nélkül tudnám sorolni az emlékezetes pillanatokat. A siker titka a jó forgatókönyv és a két főszereplő, Richard Gere és Julia Roberts játéka volt. Ki ne szeretné elhinni azt a mesét, hogy egy prostiba beleszeret a kiégett gazdag üzletember és megkéri a kezét? Álmodjunk tovább, és nézzük meg újra ezt a kedves emlékű filmet!

1. Erin Brockovich, zűrös természet / Erin Brockovich (2000)

erin brokovich.jpg

Annyi romantikus komédia után már senki nem vette komolyan Julia Robertset színésznőként, erre tessék jön nekünk egy nagyon jó filmben egy jó alakítással, és már vitte is az Oscart. Az igaz történeten alapuló filmben Erin (Roberts), egy egyedülálló 3 gyermekes édesanya, aki nagy nehézségek árán helyezkedik el egy ügyvédi irodában. Egyszer rátalál az iratok között néhány orvosi látleletre, és nyomozni kezd. Hamarosan kiderül, hogy egy multicég gátlástalanul szennyezi a kisváros vízkészletét, melynek következtében súlyos betegséget kapnak a lakók. Erin az ügyvédi iroda segítségével szembeszáll a lelketlen multival. Nem hétköznapi történet, nem hétköznapi módon elmesélve, méltán lett hatalmas siker a film, Julia valóban élete alakítását nyújtotta benne.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr505778048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.02.15. 00:18:44

Nem véletlenül lett szállóige az A játékosban, hogy minden filmbe Julia Roberts és Bruce Willis kell. :D Így visszanézve valóban ezt látni, mostanra viszont tényleg eléggé kikopott a köztudatból.
Bár csak nézőpont kérdése, ha már Bruce Willis, ő például kifejezetten jót tenne azzal, ha méltósággal ki tudna kopni a köztudatból...

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2014.02.15. 00:32:05

most miért kellett az új napot egy ilyen rossz listával kezdeni... kezdjük ott, hogy Julia Roberts és legjobb egy mondatban...

és most komolyan, ezek lennének a hangsúlyos filmjei??? Flatliners? Stephen Baldwin hangsúlyosabb volt benne, mint ez a picsa

Ocean's Elevenben kb. egy dekorációs kellék, aki annyira fontos, hogy a harmadik részben egy mondattal elintézik a hiányát

Összeesküvés elmélet mint JÓ film???? mi van? Gibsontól az egyik legnagyobb csalódás a 90-es évekből

Közelebb???? Nem is emlékszem, hogy benne lett volna, pedig ott csak négyen vannak :D most olyan filmeket soroltál fel amik jók? vagy olyanokat amiben jó Julia Roberts? mert nem mindegy

miért nincs itt a Pelikán Ügyirat? az Álljon meg a nászmenet? az Egy ágyban az ellenséggel? vagy a Mexikói? elég szedett-vedett lista lett ez

Nyílméregbéka 2014.02.15. 02:01:35

Hát nem tudom, közepes színésznőnek azért nem nevezném, négy oscar és nyolc golden globe jelöléssel. Voltak nagyon emlékezetes alakításai, de ez a listát nem tudom hová tenni. Most a legjobb alakítások, vagy a legjobb filmek amiben játszott. Mondjuk egyik esetben sem hagynám meg a felét sem a saját listámon.

FilmBaráth 2014.02.15. 07:52:03

@scal: Őszintén sajnálom, hogy tönkretettem a reggeledet ezzel a listával:-)
Természetesen a legjobb filmekről van szó, amelyekben szerepelt, a legjobb alakításaiból nehéz lett volna egy 10-es listát összeállítani.
Az Összeesküvés elmélet igenis jobb film a saját kategóriájában, mint a Pelikán ügyirat, dacára annak, hogy Mel Gibson alakítása a közelében sincs Denzel Washingtonénak.
Az Ocean's filmekben gyakorlatilag mindenki csak dekorációs kellék, de attól az első és a második rész még nagyon jó.
Az Álljon meg a nászmenet egy nagyon közepes vígjáték, ami csak a híres szereplőknek köszönheti a sikerét.
Egy ágyban az ellenséggel? Simán bealudtam rajta.
A mexikóit viccnek szántad, ugye?:-)
Kíváncsian várom a te minőségi listádat Julia Roberts legjobb filmjeiről.:-)

FilmBaráth 2014.02.15. 07:56:20

@Nyílméregbéka:
Nem attól lesz valaki jó színész, hogy rengeteg jelölése van.
A legjobb filmekről van szó. Természetesen teljesen más lenne a te listád, mint az enyém, azért szubjektív:-)

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2014.02.15. 11:48:15

@FilmBaráth: én inkább olyan filmeket soroltam fel, ahol emlékezeteset nyújtott, a Mexikói lehet egy blőd vígjáték, de emlékezetesebb benne (pl. ahogy felajánlja magát a homokos elrablójának) mint az Egyenesen át-ban

az Ocean's filmek azért nem lettek volna ilyen sikeresek ha nincs benne Clooney, vagy Pitt (igen, ez az elérendő cél, mint férfi, igen, őket akarom magamnak, mint nő)

az Összeesküvés elméletet majd újra nézem, mert 15 év távlatából azért nem akarok nagyon sarkalatos véleményeket mondani róla, de ha nem éreztem indíttatást, hogy akár csak egyszer is újranézzem

igazából volt Robertsnek a Micsoda nője, és utána jó 10 évig annak sikeréből élt

amúgy a listád csak az előétel volt, az igazi kegyelemdöfést Ellen Page vitte be, hajnali 4 felé...

Dr_utcai_arcos 2014.02.15. 12:07:59

Az Acélmagnóliák egy döbbenetesen jó filmje, amíg nem láttam, azt hittem, valami bugyuta vígjáték. A Closer-ről csak annyi, hogy elaludt rajta? Most komolyan, nem szorulsz rá, de tényleg sajnállak...Kiemelkedik még az Erin Brockovich, a többi tényleg a nézhető tingli tangli szórakoztatás, de annak tökéletesek. (És igen, Eric sokkal jobb színész, idén is 42 filmben fog játszani !!!!!4544!) (az 5 az a még inkább nyomatékosítás miatt van ott...)

FilmBaráth 2014.02.15. 12:14:29

@Dr_utcai_arcos: Nem a Closeren aludtam be (az ott van a listán a 3. helyen!), hanem az Egy ágyban az ellenséggel c. filmen.:-)

porch monkey 4 life! 2014.02.15. 20:01:44

Az a fura ezekben a filmekben, hogy
- egyrészt 1-2 kivétellel legfeljebb közepesek;
- másrészt JR karakterét bárki más eljátszhatta volna, kivéve a borzalmas Micsoda nőt, és a zseniálisan rendezett Erin Brockovichot.

A Sztárom a párom nálam bűnös élvezet, mert komoly filmnek gyenge lenne, szóval én egyszerűen mesefilmnek tekintem :)

Egyszóval JR nem jó színésznő (de nem is tehetségtelen), sőt a hpe ellenére szerintem békaképe és langaléta kamaszlány teste van, mégis húszmilliós sztár lett. Respect!

Nyílméregbéka 2014.02.15. 22:18:25

@FilmBaráth: Minden esetre a jelölések objektívabb támpontok, mint egy vélemény egy blogbejegyzésben. :)

johevi 2014.02.15. 23:06:18

Érdeklődve kattintottam a linkre, hogy tényleg van-e 10 jó filmje, de nincs. Attól mert zserepel benne, még nem jó ( MIcsoda Nő ) Szigorúan véve 6-7 nél nincs több jó.

walter sobchak 2014.02.16. 00:32:28

Én sosem bírtam Julia Robertset, Ericet viszont a mai napig bírom, tényleg kár, hogy leginkább csak rosszfiú-szerepek jutnak neki (meg homokosok, lásd A por c. filmet :D). Én még szépnek sem találom (mármint Juliát :D), de ez megint szubjektív. Bár lehet, hogy csak az a bajom, hogy a romantikus vígjátékokat úgy önmagában nem bírom. Az Álljon meg a nászmenettel engem vallatni lehetne, az Oltári nővel is :D. Az Erin Brokovichot viszont nem láttam, több ismerős is unalmasnak bélyegezte, aztán valahogy kimaradt. Lehet, hogy akkor most bepótolom. Ja, és természetesen nem a listát szóltam le, ugyan az ilyen listáknál mindig előjön hogy ez vagy az miért van vagy miért nincs rajta/mi értelme, én nagyon szeretem őket, nem egyszer eszembe juttattak már egy régen elfeledett vagy korábban megnézésre kijelölt filmet :). Úgyhogy köszi!

Punxsutawney Mormota 2014.02.16. 06:44:54

Simán lehet, hogy Eric Roberts jobb színész, mint a tesója. Viszont a kábszer függősége nem tette lehetővé, hogy kibontakoztassa tehetségét.
JR viszont közel 25 éve a csúcson van. Ez nem is olyan rossz teljesítmény egy közepés színésznőtől, nem igaz? :)

Krisz11 2014.02.16. 10:21:49

Szerintem is egy kicsit bénán összeállított lista, bár lehet, hogy egy hölgy a blogíró, és ilyen az ízlése, na de az Óceán 11-e a 9. az egyenesen át előtt? Mit alakított az Óceános filmben?
Nálam az 1-3: Egyenesen át, Micsoda nő, Sztárom a párom. Az édesek és mostohák is nagyon tetszett.

Phteven 2014.02.16. 11:52:27

Annak a cikknek több értelme lett volna, aminek az a címe, hogy: "Két nézhető Julia Roberts film". :-)

Razzul 2014.02.16. 13:02:28

@danialves: Én még nem akarom, hogy Bruce kikopjon a köztudatból. Szeretnék tőle látni még egy olyan filmet, mint a Looper.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.02.16. 13:08:21

@Razzul: A Looper nem igazán az a film volt, amivel nagyon a köztudatban tartotta volna magát, nekem pont elég lenne, ha olyanokban játszana csak. Vagy olyanokban, mint az új Shyamalan-film.

Razzul 2014.02.16. 16:52:08

@danialves: Nem is azt mondtam, hogy a Looper miatt maradna a köztudatban.
Úgy értettem, hogy nem lenne jó, ha kikopna, mert akkor nem biztos, hogy még láthatnánk ahhoz hasonló jó filmekbe.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.02.16. 19:14:21

@Razzul: De azt ugye érted, hogy nálam ez nem ekvivalens azzal, hogy nem játszik jó filmekben? :)
Már csak azért sem érzek ellentmondást a kettőben, mert jellemzően ezek nem olyan típusú filmek, amit az arcával adnak el.

blacker24 2014.02.16. 20:23:38

Azért az Oltári nő elég jó film, én többször is végig tudtam nézni pedig férfi vagyok (hehehe). Amerika kedvencei is elmegy (bár ott csak mellékszereplő). Amúgy meg az Erin Bronkovich azt mutatja hogy tehetségesebb Eric-nél, akinek esélye sincs hogy egy jó filmbe bekerüljön (talán a Szökevényvonat volt a kivétel). Amúgy még a jó színésznők filmjeinek minősége is hullámzó (Kidman, Winslet). Meryl Streep persze kivétel, de ő már a 70,80-as években annyi kiváló filmben szerepelt hogy már abból kijönne simán egy király Top10. Amúgy meg, 10 emberből hány ismerte Bryan Cranston nevét 10 évvel ezelőtt? És most?

FilmBaráth 2014.02.17. 09:27:47

@Krisz11: Igen, hölgy vagyok:-) de ennek ellenére nem igazán szeretem a romantikus fimeket. Nem a legjobb alakításokat soroltam fel, hanem azokat a filmeket, amelyekben játszott. Ez egy szubjektív lista, örülök, hogy neked ennyire tetszett az Egyenesen át.

FilmBaráth 2014.02.17. 09:29:30

@Nyílméregbéka: Mindenesetre csak egy bizonyos szintig lehet számon kérni az objektivitást egy szubjektív listában:-)

FilmBaráth 2014.02.17. 09:31:01

@johevi: a micsoda nő valóban csak a egy romkom, de ebben a kategóriában nagyon is minőségi alkotás szerintem:-)

FilmBaráth 2014.02.17. 09:37:37

@walter sobchak: szívesen! Amúgy én lány létemre szintén nem vagyok oda a romantikus vígjátékokért:-)

FilmBaráth 2014.02.17. 09:38:30

@Punxsutawney Mormota: Azért azt nem mondanám, hogy 25 éve a csúcson van, de valóban, még mindig kap szerepeket, és ez tényleg nem rossz egy közepes színésznőtől:-)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.17. 10:57:20

Nem értem, h h maradhatott ki a Zűr bajjal jár, mikor bekerülhetett olyan giccses nyáltenger (MERT AZ), mint az Édesek és mostohák.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.02.17. 12:15:29

@FilmBaráth: @Nyílméregbéka: Azért ne csináljunk úgy, mintha a díjakat osztó emberek objektívan ítélkeznének, miközben évek óta a legnagyobb kampányt összehozó film nyeri az Oscart, és a jelöltek közül nagyjából mi is több filmet nézünk meg, mint a zsűri...

Dr_utcai_arcos 2014.02.17. 16:32:43

@blacker24: Lehet egy utolsó suttyó vagyok, de ki az a Bryan Cranston :D :D :D???

blacker24 2014.02.17. 23:11:15

@Dr_utcai_arcos: Breaking Bad esetleg mond valamit? Walter White? Heisenberg? (nem a német)

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.02.17. 23:43:52

@Dr_utcai_arcos: Alapból is esélyes (mondom ezt úgy, hogy nem láttam a Breaking Bad-et), de ha az imdb és a google sem segített, akkor tényleg az vagy :P

Dr_utcai_arcos 2014.02.18. 18:00:17

@blacker24: @danialves: Igen, a Breaking bad is mond valamit -valami sorozat- meg az IMDB-t is tudom használni, de attól, hogy rákeresek valakire, attól még talán, TALÁN elképzelhető, hogy fogalmam sincs róla, a műveletek ELŐTT ki volt...

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.02.18. 18:19:46

@Dr_utcai_arcos: De TALÁN elvégzed a műveleteket, és az UTÁN rájössz, és akkor nem kell a hülyét játszani még viccből sem. ;)

Dr_utcai_arcos 2014.02.19. 00:37:41

@danialves: Mi a f*ra jövök rá? Már tényleg kezd kicsit tele lenni a t*köm az okoskodással. Mi abban a meglepő, ha nem néz valaki egy sorozatot amire mindenki hetente többször kiveri, és ebből kifolyólag fingja nincs arról ki benne a főszereplő??

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.02.19. 01:51:32

@Dr_utcai_arcos: Azt hiszem, nem látod a lényeget. Én igazából soha nem értettem ezt a modorosságot, hogy valamiért egyesek menőnek tartják, hogy fogalmuk sincs bizonyos emberekről, hogy kicsodák, de miután már 15 éve a Google segítségével ezt a problémát kb. 5 másodperc alatt át lehet hidalni, ez annyira már jópofizásból sem menő. Szóval erre azért nem kéne annyira büszkének lenni, hogy még meg is sértődj.
De akkor tessék, remélem tudtam segíteni:
lmgtfy.com/?q=bryan+cranston

Nyílméregbéka 2014.02.19. 21:07:40

@danialves: Bár én is utálom a modoros áltudatlanságot, de szerintem most nincs igazad, blacker24 úgy utalt Bryan Cranstonra, mintha akkora szrár lenne akit a Braking Bad óta mindenkinek illene ismernie, erre reagált csak utcai_arcos. Én pl bár nagy sorozat junkie (is) vagyok, de mégsem ismertem őt, nem néztem a BB-et, de mivel nem egy szatyorban élek, tudtam, hogy Walter Hitenek hivják a fő karaktert, de mostanáig fogalmam sem volt ki alakítja, mert nem érdekelt. Az nem érv, hogy ha nem tudod kiről van szó akkor guglizd meg, hiszen pont arról van szó, hogy a fószert állítólag ismerie kéne a BB óta, a google vagy IMDb segítsége nélkül is, 10-ből x embernek...

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.02.19. 23:01:00

@Nyílméregbéka: "Amúgy meg, 10 emberből hány ismerte Bryan Cranston nevét 10 évvel ezelőtt? És most?" = "mintha akkora szrár lenne akit a Braking Bad óta mindenkinek illene ismernie" ???

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.02.19. 23:23:36

@Nyílméregbéka: Semmi különös, csak szerintem nem egyenlő a "többen ismerik, mint régen" azzal, hogy "mindenkinek kéne ismernie".

blacker24 2014.02.19. 23:48:12

@Nyílméregbéka: látom hogy az előző hozzászólásomból kb. 0% jött le neked, ezért szeretném leegyszerűsíteni. Szerintem Julia Roberts jobb szinésznő az átlagnál és tudta volna bízonyítani is ha több olyan szerepet kap mint az Erin Brockovich vagy éppen az Augusztus Oklahomában. Sajnos Hollywood egy cseppet férfiközpontú és a kissé különc szinésznőket sem igazán szereti. Bryan Cranston-t pedig csak azért hoztam példának, mert a BB előtt alig hallott róla valaki (szinte csak a Malcolm rajongók), akkor ez most azt jelenti hogy ő egy közepes színész? Tekintve hogy a BB-t több csatorna passzolta korábban, lehet hogy soha nem mutathatta volna meg a tehetségét. Ha valaki nem ismeri a sorozatot, egy remek tribute video megnézhető it: www.youtube.com/watch?v=SlZZFX8lqbg

robertdani · http://robbiedani.tumblr.com 2015.10.28. 14:53:01

Ha valaki ennyire utál egy színésznőt, ne írjon már listát belőle.
süti beállítások módosítása