ComingSoon - Trailerdömping #2
2013. december 22. írta: danialves

ComingSoon - Trailerdömping #2

A múlt heti poszt után nem gondoltam, hogy még egy adag ígéretes előzetes is be fog futni, de szerencsére tévednem kellett. Ráadásul a kreativitás kihalásával kapcsolatos közhelyek korában két nagyon ígéretes folytatást is köszönthetünk közöttük. Az eredeti darabokról már nem is beszélve. 

Transcendence

Wally Pfister Nolan hűséges munkatársa volt operatőrként a Mementotól kezdve egészen a Batman-trilógia végéig, azonban most elérkezettnek látta az időt, hogy rendezőként is kipróbálja magát. A fenti képsorokat látva azt hiszem elmondhatjuk, hogy jó tanítvány volt, és a problémás forgatókönyv ellenére is egy ígéretes sci-fit láthatunk majd. Johnny Depp pedig végre megmutathatja, hogy nem csak szellemi fogyatékos és/vagy Tim Burton karaktereket tud eljátszatni, hanem egy sokkal komplexebb figurát is. 

Így neveld a sárkányod 2

Lehet siránkozni a rókabőr sokadik lehúzásán, de azt hiszem nincs olyan ember, aki ne örömmel fogadta volna ezt a folytatást, tekintve, hogy a Wall-E mellett az utóbbi idők legzseniálisabb animációs filmje volt az Így neveld a sárkányod. Úgy néz ki, sikerült megtartani a szerethető karaktereket, a lenyűgöző virtuális fényképezést, és az Audiomachine zenéje azt sejteti, hogy egy kicsit talán felnőttesebb zúzás lesz a film csúcspontja.

Ride Along

Lehet, hogy csak jó a marketing, de én már régen röhögtem ennyit egy előzetesen. Nem feltétlenül a humor minősége miatt, hanem számomra inkább azt az örök érvényű szabályt bizonyítja, hogy egy jó előadás nagyon sokat tud dobni egy poénon. Ráadásul ez már a második trailer volt a Kevin Hart és Ice Cube főszereplésével készülő fordított Training Day-történetből, így aztán egy hónapon belül meg is érkezik az amerikai mozikba. (Az, hogy hozzánk mikor, már más kérdés, nem kizárt, hogy a célcsoport hiánya miatt nem fog vele egyik itthoni forgalmazó sem próbálkozni.) Mindenesetre ha legalább olyan jó lesz, mint a Női szervek, akkor már nem csalódhatok. 

Dawn of the Planet of the Apes

2011 egyértelműen legjobb blockbustere volt A majom bolygója: Lázadás, ezért én kifejezetten várom a jövőre érkező folytatást. Ez a trailer (bár inkább mondható teasernek) pedig egy egészen hangulatos filmet sejtet, ráadásul talán a 12 majom óta (ó, az irónia...) nem láthattunk ilyen nagyszabású posztapokaliptikus produkciót. (Leszámítva a franchise-háttérrel megtámogatott 4. Terminátort.) Úgyhogy szerintem nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy 2014 egyik legjobb blockbusterének nézünk elébe. 

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr885703221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.12.22. 08:00:37

2 tuti mozis lesz. Erről a ride along-ról eddig nem is hallottam.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.12.22. 13:33:09

@NY124 (Darvas Tamás): a trasncendence, meg a majmos.

Bár a majmos első része finoman szólva se nyűgözött le mégiscsak látványfilm ami moziba való.

A Depp-esnek nagyon tetszik a trailere.
süti beállítások módosítása