Nyerj páros belépőt! - Victor Crowley premier előtti vetítés
2018. szeptember 17. írta: Kata SWL

Nyerj páros belépőt! - Victor Crowley premier előtti vetítés

2007-ben, a louisianai mocsárvilágban könyörtelenül lemészároltak 49 embert. Bár eltelt egyévtized, azonban a környékbeliek azóta is rettegve hajtják álomra fejüket, hiszen képtelenekelfeledni az egyetlen túlélő szavait. Andrew Yong állításai nagy vihart kavartak, aki szerint agyilkosságok elkövetője nem más, mint a helyi legendákban szereplő hírhedt gyilkos, VictorCrowley. Amikor a körülmények véletlen összejátszása folytán Yong ismét a helyszínentalálja magát, kénytelen szembenézni, majd összecsapni a múltjából felbukkanó vérszomjasrémalakkal.Victor Crowley személyében egy olyan horrorikon született meg, aki kegyetlenségénekköszönhetően képes volt felzárkózni a korábbi nagy elődökhöz: Jason Voorheeshoz, aPéntek 13. legyőzhetetlen mészárosához, Michael Myershez, a Halloween kultikusgyilkosához, és ugyanúgy rémálmok okozójává vált, mint Freddy Krueger az Elm utcából...

victor_crowley_web.jpg

A Wolf Films jóvoltából 3 db páros jegyet sorsolunk ki a 2018.szeptember 26-i, 19 órai, a Pólus Moziban megrendezésre kerülő premier előtti vetítésére azok között, akik részt vesznek a Facebook oldalunkon meghírdetett játékban. A filmet eredeti nyelven, magyar felirattal vetítik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr9014245221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása