Nyerj könyvet!
2019. július 08. írta: FilmBaráth

Nyerj könyvet!

egyetlen_ev.jpg

Vajon milyen lehetett az élet 1900-ban Budapesten? Milyen érzés lehetett felszállni az Orient Express-re és elindulni új kalandok felé? Mekkora élmény lehetett az akkor élt embereknek a párizsi világkiállítás? És mit tehet egy férjes asszony, ha rádöbben, hogy neki nem elég a háztartás, orvos szeretne lenni? Mindezt megtudhatjuk ebből a nem hétköznapi történelmi regényből, amely visszarepít bennünket az időben, filmszerűen mutatja be a korabeli Budapestet és egy asszony küzdelmét azért, hogy végre boldog lehessen.

Dienes Lilla remek regénye nemrégiben jelent meg könyv formájában, azonban mi már tavaly olvastuk, és nagyon tetszett nekünk, a kritika itt olvasható.

Most neked is lehetőséged van megnyerni egy példányt a könyvből, ha 2019.07.12. 17.00-ig elküldöd a megfejtést a következő kérdésre a neveddel együtt a smokingbarrelsinfo@gmail.com email címre "Egyetlen év" tárggyal:

Ki volt az uralkodó 1900-ban Magyarországon?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr2614929802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása