ComingSoon - 2015. január 8.
2015. január 07. írta: danialves

ComingSoon - 2015. január 8.

A karácsonyi dömping már lepörgött, a magyar forgalmazók pedig még mindig az Oscar-jelölések kihirdetését várják, így a héten egy kisebb holtszezont leszünk kénytelenek átélni. Összesen 3 film érkezik, abból az egyiket már egyébként is játsszák két hete, de a spanyol vígjátékok és Liam Neeson rajongói legalább örülhetnek.

Hős6os / Big Hero 6

 

A Disney legújabb animációjának ugyan most van csak a hivatalos bemutatója, de már karácsony óta meg lehet nézni, ennek köszönhetően pedig már mi is írtunk róla. 

Elrabolva 3 / Tak3n

A Taken harmadik része valószínűleg pont olyan lapos és fantáziátlan lesz, mint amilyen anno a második rész volt. Az alkotók minden észérv ellenére tovább próbálkoznak, és úgy nyújtják az egyébként sem túl acélos sztorit, mint a rétestésztát. Ezúttal a történet az 1993-as A szökevényt idéző fordulatot vesz, mely szerint Liam Neeson leverhetetlen ex-ügynök figuráját a felesége meggyilkolásával gyanúsítják, így menekülnie kell a zsaruk elől, miközben - természetesen - bosszút is akar állni a rosszfiúkon. A trailerben én nem láttam semmi lehengerő akciójelenetet, pedig ebben a moziban egyedül a kegyetlen profin kivitelezett akció lehet a jó. Vagy lehetne...  (Werewolfrulez)

 

Spanyol affér / Ocho apellidos vascos

 Szerintem ha az embert a vígjátékokról kérdezik, akkor nagy valószínűséggel nem fognak spanyol címek elhangzani. A nagy népszerűségnek örvendő Torrente-szérián kívül azonban nem sok olyan film készült, amelyek miatt Spanyolországot a komédiák fellegvárának lehetne titulálni. A történetben fellelhető némi Rómeó és Júlia áthallás, ám a körítés közel sem lesz olyan tragikus, mint Shakespeare drámája. Egy kedves, megmosolyogtató, ám sablonos film lesz ez, de az szinte már borítékolható, hogy a kutya sem lesz rá kíváncsi. (Power)

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr197034857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása