Ez derült ki a kérdőívből
2014. október 09. írta: danialves

Ez derült ki a kérdőívből

Először is köszönjük mindenkinek, hogy kitöltötte a kérdőívünket, külön köszönjük annak kitartó olvasónak, aki nem is olvas minket meg szarok is vagyunk, de azért a a kérdőív posztolása után 10 perccel már rendelkezésre állt, hogy ezt megossza velünk. Sok hasznos (és néhány haszontalan - köszi Lisztes!) válasz érkezett, továbbá jó néhány fontos felvetés, amelyre igyekszünk valamilyen formában reagálni, ezen felül pedig néhány fontosabb eredményt is szeretnénk megosztani.Complaints-Header.jpg

A legelső fontos számadat, hogy olvasóink több, mint kétharmada nem szól hozzá a bloghoz semmilyen formában. Örülnétek valami megoldásnak, ahol ezt mégis megtehetnétek? Becsapós kérdés volt, mivel sehol nem tudtok rá válaszolni, viszont ennek okán rendszeresítettünk egy panaszládát, ahova megírhatjátok, hogy miért szar a blog, kit rúgjunk ki, milyen felirat legyen majd a túlárazott pólóinkon, írjunk többet a fekete-fehér kosztumös romantikus inváziós sci-fikről stb. Itt szeretném felhívni a figyelmet, hogy jellegéből adódóan ez a platform egyoldalú kommunikációra ad lehetőséget, tehát, ha valaki feltétlenül kérdezni akar valamit, akkor inkább írjon a blogos mailre rajongói levelet.
Érdekes információ még, hogy további 10%-ot zár a némasáság börtönébe a balkáni Frank Underwoodtól való rettegés. (Itt szeretnénk jelezni, hogy a blog összes szerkesztője remek egészségnek örvend, nem terveznek lemondani, továbbá egyik napról a másikra megszüntetni az oldalt.)

A következő pontnál már nem volt meg a kétharmad, csak az egyszerű többség, ennek értelmében novembertől a ComingSoont heti bontásban találhatjátok majd meg nálunk. Sajnos az ncore-ról letöltőknek ez így még egy poszt, amit át kell lapozniuk, de reméljük, ettől függetlenül továbbra is követni fognak minket.

Külön örülünk, hogy a Smoking Barrels zombihadserege már egy igen tekintélyes 6 fős mennyiséget számlál, akarom mondani, egész pontosan külön örül ennek a Smoking Barrels Gyarmatosító Bizottság, akiknek mi is eladtuk az autonómiánkat. Találkozóra rajtuk kívül még egy-két ember eljönne, de sajnos egyelőre az ellentüntetők nagyobb létszámban jelezték részvételüket, szóval ezt a dolgot még halasztanánk addig, amíg nem tudunk egy kellő nagyságú ütőképes egységet kiállítani az általunk kontrollált elméjű rajongókból.

És akkor néhány észrevételre reagálnék:

"Én örülnék, ha a főoldalon minden cikk megjelenne (pl a legfrissebb bejegyzés (Az útvesztő) csak a "Filmkritikák"ból vagy az archívumból érhető most el.)"

Mi is nagyon örülnénk, de sajnos a blog.hun úgy oldották meg, hogy amit kiemelünk az ajánlódobozba, azt nem látni a posztok között, és ezen nem hajlandók változtatni. Az udvarias/trágár rajongói leveleket ezzel kapcsolatban a support[kukac]blog[pont]hu címen lehet elhelyezni, mi ennél többet nem tudunk tenni ez ügyben. (Mármint tudnánk nem kiemelni a posztokat, de annak meg ugye nem lenne értelme.) Ha pedig nagyon nem akartok forradalmat csinálni, akkor áthidaló megoldásként ismét csak az RSS-olvasót vagy a Facebookot tudom ajánlani.

(u.i.: Egyébként azóta Az útvesztőt levettük a kiemelésből.)

"Mi van podcast-tal? :("

Készül.

(Miből olvasnál többet?)

"vélemények/kritikák ütköztetéséröl"

"Pro és kontra kritikák ugyanarról a filmről"

Igyekszünk, de nehéz összehozni, hogy ketten kb. egyszerre nézzünk meg egy filmet. Ráadásul mindig annyira igazunk van, hogy még mi sem tudunk belekötni egymás véleményébe. Szóval ez nem akarás, hanem inkább alkalom kérdése, de mi mindent megteszünk az ügy érdekében.

"Szeretem olvasni a cikkeket, de a szóhasznalatod néha idegesítően beszűkült. Bocs."

Ez valószínűleg azért csak néha, mert nem egyen vagyunk, hanem többen. ;) A panaszládába viszont szeretettel várjuk a pontosítást ezzel kapcsolatban.

"A kívánságlistába beküldött filmjeimből van esély, hogy valamikor lesz kritika? :D"

"Esetleg valami feedback (heti/havi összesítő) a kívánságlistás filmekről: átment-e a szűrőtökön/nem. Igen, tudom, hogy nem ígértek semmit, de jó lenne tudni, hogy valamikor (in the future) esetleg ír-e róluk valaki. Kösz, és kösz az eddigi melótokat is! (Edgecrusher)!"

Minden átmegy a szűrőkön, és előbb-utóbb mindenről ír valaki, annyira szar filmet még nem tudtatok beküldeni. (Ez alól kivétel jelentenek azok az esetek, amikor az olvasó nem keres rá filmre, és olyat küld be szerzőkérés nélkül, amiről már írtunk.) Tudom, hogy mindenki azt érzi, hogy pont az ő beküldéséről nem írunk, úgyhogy éppen ezért jegyezném meg, hogy jelenleg 42 cím szerepel a listán (ez durván egy havi adag lenne a blognak, még úgy is, ha kizárólag ezeket a filmeket nézzük), ebből pl. Edgecrusher filmje a 37. a sorban. Úgyhogy tényleg türelmet kérünk csak, és továbbra sem tudok mást mondani, mint hogy előbb vagy utóbb mindegyik sorra kerül.

"FilmBaráth vonuljon ki egy saját blogra."

Megtörtént, olyannyira, hogy egyből kettőre is, ÍME és ÍME.

"Lesz nyereményjáték?"

Dolgozunk az ügyön, egyelőre a forgalmazókon (illetve most a konkrét esetben egy forgalmazón) múlik a dolog.

Ennyit a szavakról, következzenek a tettek, úgyhogy nem is rabolnám tovább az időt senkitől, aki már menne széttrollkodni a panaszládát. Még egyszer köszönjük mindenkinek a válaszokat és a kérdéseket, reméljük ez által számotokra is felhasználóbarátabb lett az oldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr426773807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lisztes · http://www.facebook.com/LisztesMegmondjaATutit 2014.10.10. 00:27:22

Szokásos szar színvonal. Semmitmondó, öntelt, modoros. Még jó, hogy én nem olvasom ezt a szar blogot!

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.10.10. 10:40:17

nem csak @lisztes: de én is próbáltam "segítő" válaszokat adni. :D

Csak mert tudom, hogy szeretitek. ;)

Kyria 2014.10.14. 14:39:46

@lisztes: Tulajdonképpen a filmek nem is érdekesek...már csak a riposztokat olvasom:)))).
süti beállítások módosítása