Nyerj páros belépőt a Sóhajok premier előtti vetítésére!
2018. november 05. írta: Kata SWL

Nyerj páros belépőt a Sóhajok premier előtti vetítésére!

November 8-án megérkezik hazánkba az Oscar-jelölt Luca Guadagnino új alkotása, a SÓHAJOK című misztikus thriller, amely Velencében a vastaps mellett két szakmai elismerést is szerzett, és amiért a rendezőnek ítélték a Kölni-filmdíjat. 

sohajok_b1_final.jpg

Történetünk 1977-ben játszódik, amikor a fiatal amerikai, Susie Bannion (Dakota Johnson) Berlinbe utazik, hogy csatlakozhasson a méltán híres Markos Tanz Companyhoz. Megérkezésekor a tánctársulat egyik tagja, Patricia (Chloë Grace Moretz) titokzatos körülmények között eltűnik. Susie ott tartózkodása idején rengeteget fejlődik a társulat vezetőjének, Madame Blanc-nak (Tilda Swinton) irányítása alatt. A próbák során azonban összebarátkozik egy táncossal is, aki azt gyanítja, hogy a vezetőség valamiféle sötét titkot rejteget...

suspiria_2.jpg

A Cinetel filmforgalmazó jóvoltából 2 db páros belépőt sorsolunk ki a film 2018.11.07-én, 19:00 órakor az Allee-ban megrendezésre kerülő premier előtti vetítésére. Ha részt szeretnél venni a játékban, nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésre:

 

Melyik trilógia része a Sóhajok?

 

A megfejtéseket a neveddel együtt a smokingbarrelsinfo@gmail.com e-mail címre várjuk "Sóhajok" tárggyal 2018. november 6. 17:00-ig.  A nyerteseket aznap este e-mailben értesítjük. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr2214354749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása