A hét előzetesei (22-23. hét, 2016.)
2016. június 10. írta: danialves

A hét előzetesei (22-23. hét, 2016.)

Nem árasztottak el minket trailerekkel az elmúlt két hétben az összes említésre méltó darab két nem túl fényesnek tűnő film, és egy ígéretes Netflix-sorozat volt - így ezeket mutatom alább:

Stranger Things

A hét legizgalmasabb előzetese egy Netflix-sorozathoz köthető, amely sikeresen idézi meg a 80-as, 90-es évek misztikus alkotásainak (többek között éppen a mérföldkővé vált X-aktáknak) a hangulatát. Azt atmoszféra tehát mindenképpen működni fog, kérdés, hogy mennyire sikerül egy értelmes koncepciót is építeni mögé, és nem jár-e úgy, mint a Wayward Pines, amelynek már az első része sem volt többre képes a rejtélyek sorolásánál. Tudván azonban, hogy a Hiddent is jegyző Duffer-testvérek a sorozat tagjai, különösebben nem aggódom emiatt.

Monster Trucks

Nem gondoltam volna, hogy valakinek annyira megtetszik majd ez a szóviccbe oltott képzavar, hogy egy komplett filmet is forgat belőle. Az más kérdés, hogy a Monster Trucks eredetisége a címével nagyjából véget is ér, a maradék pedig az E.T. dramaturgiájának és a Transformers bárgyú poénjainak keveréke (és még lehetne bőven sorolni inspirációkat), ráadásul nem is kifejezetten új köntösben tálalva. A Monster Trucksnak egyetlen esélye van, hogy élvezetes legyen: fel kell vállalni az alapötletéből fakadó totális idiótaságot.

Marauders

Bruce Willist mérhetetlen unottságában már az sem érdekli, hogy milyen filmeket vállal el, és nagyjából a Looper óta nem is játszott értékelhető darabban. Ezt a tendenciát pedig nem a Marauders fogja megtörni, B-filmes kliséivel, másodvonalas színészeivel és a faarcú Willis-szel, arról nem is beszélve, hogy a rendező Steven C. Miller eddig munkássága nem igazán mozdult el az Imdb közössége szerint 4 pontot érő alkotások közül. Egy újabb egyenesen DVD-re küldhető darab, amelyet talán egy tucatnyival többen fognak megnézni, mint a Misconductot.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr388797092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása