Nyerj páros belépőt A fiú premier előtti vetítésére!
2016. január 20. írta: danialves

Nyerj páros belépőt A fiú premier előtti vetítésére!

a_fiu_1.jpg

Az év első horrorfilmje A fiú (The Boy) c. darab lesz, amelyben a Lauren Cohan (The Walking Dead) által alakított babysitter egy bizarr feladatot kap: egy porcelánbabáról kell gondoskodnia. Rövid idő után azonban gyanítani kezdi, hogy a baba valóban él. A film február 4-én érkezik a hazai mozikba, a forgalmazó Cinetel jóvoltából 5-en azonban már 2-án este megtekinthetik partnerükkel a Mom Parkban, egy premier előtti vetítésen.

Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint hogy küldesz egy levelet a smokingbarrelsinfo[kukac]gmail[pont]com-ra, "A fiú" tárggyal, amelyben leírod 1-2 mondatban, hogy mi volt a kedvenc horrorfilmed 2015-ben, és miért. A válaszokat január 29-e, péntek, 12:00-ig várjuk, a nyerteseket még aznap értesítjük.

A film előzetesét alább tekinthetitek meg:

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr828286516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása