ComingSoon - 2015. augusztus 6.
2015. augusztus 06. írta: danialves

ComingSoon - 2015. augusztus 6.

Ezen a héten mindenki Christopher McQuarrie lehetetlen küldetésére fog figyelni, amely az eddig hallottak alapján egyáltalán nem érdemtelen, de az európai produkciók közül akadni fog néhány kihívója: németek, franciák és svédek 2 vígjátékkal és egy drámával célozzák meg azokat, akiket nem hoz lázba a repülőgépek oldalán lógó Tom Cruise.
Bár valószínűleg nem ez volt a cél, a Csodapirula előzetese kiváló figyelemfelkeltő abból a szempontból, hogy pont akkor ér véget, amikor igazán el kéne kezdődnie. Ennek nyomán sajnos nem igazán rajzolódik ki, hogy miről fog szólni a film, amelyre talán a vígjáték besorolás is erős lenne a látottak fényében - részben a történet milyensége és részben a poénok minősége miatt is. Ennél már csak az riasztóbb, hogy a hazájában tavaly bemutatott film első (és eddig egyetlen) külföldi premierje nálunk lesz esedékes, azaz a világ forgalmazói nem nagyon kapkodtak a film után...
Nehezen tudnék már bármi eredetit is írni az idei 28. bárgyú francia vígjátékról, igaz, azt mindenképpen javára lehet írni ennek a darabnak, hogy honfitársaival ellentétben nem a szexet, hanem egy másik tipikus francia témát, a divatot állítja a középpontba. Ezzel nagyjából ki is merült minden pozitívum, amelyet a röpke (és szintén nem túl informatív) előzetesben feltűnt, úgyhogy talán gyorsan borítsunk is fátylat erre a produkcióra, és térjünk át a Mission Impossible-re.
Chistopher McQuarrie sikeresen tartotta a franchise által eddig felállított szintet az 5. résszel, anélkül, hogy szolgaian másolta volna az előző felvonást. Bővebben itt írtunk a filmről.
A rossz előzetesek hetét a Phoenix bár szintén nem túl tartalmas trailere zárja, ugyanakkor Christian Petzold művét hiba lenne a "borító" alapján megítélni, ugyanis az eddigi visszajelzések egy kifejezetten színvonalas drámáról beszélnek. Persze az már az eddigiek során is kirajzolódott, hogy egy korszakalkotó film szintjét nem feltétlenül üti meg a film, de akik egy kicsit komolyabb, és mégis minőségi szórakozásra vágynak, azoknak nem hiszem, hogy csalódást okozna ez az alkotás.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr857672504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása