ComingSoon - 2015. június 4.
2015. június 02. írta: danialves

ComingSoon - 2015. június 4.

Erre a hétre talán nem jut hónapok óta várt mozi, de blockbuster-szezonban a felhozatal még így is más képet mutat, mint egy márciusi hétvégén. Ennek megfelelően aki a heti zúzásadagjára vágyik az megnézheti újra a Mad Maxet, ahogy a Szikla megmenti Kaliforniát, avagy ahogy az amerikai hadsereg a Közel-Keleten száll szembe óriásszörnyekkel, a könnyedebb vizekre evezők számára pedig a dán filmipar és Paul Feig kínál alternatívákat. Íme, hogy mik is ezek:

 Paul Feig munkásságát legalább annyian utálják, mint amennyien szeretik, A kém ugyanakkor a nagy számok törvénye alapján tud szolgálni jó néhány poénnal. Bővebben kritikánkban.

 

Monsters - Sötét kontinens / Monsters: Dark Continent

A Monsters folytatása ugyan meglepő módon méltó örököse lett Gareth Edwards filmjének, maradéktalanul azonban mégsem lehetünk elégedettek. Hogy miért? Kiderül kritikánkból.
A cím(ek)ből nem feltétlenül derül ki, de itt bizony egy dán vígjátékról van szó. Azonban amíg az északiaktól legtöbbször elvetemül, tabudöntögető humorra számít, ebből itt mintha csak a tabudöntögetés maradt meg, már ami a szexualitással kapcsolatos kommunikációt illeti egy szülő-gyerek kapcsolatban. Ezen kívül azonban viszonylag kevés olyan tulajdonságot vélek felfedezni a Szerelem Máltán-ban, ami megkülönböztetné egy átlagos, napfényes - tengerpartos romkomtól.
Roland Emmerich legszebb moneyshotjait és legbosszantóbb gagyiságait hozta vissza a Szikla a mozikban, itt bővebben is olvashattok a filmről.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr747499900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása