Nyerj páros mozijegyet a Két lépés távolság című filmre!
2019. május 14. írta: Kata SWL

Nyerj páros mozijegyet a Két lépés távolság című filmre!

20190508_nyeremenyjatekhoz.jpg

Stella Grant élete minden pillanatát pontosan megtervezi. Cisztás fibrózissal küzd, és egyedül egy új tüdő adhatna neki egy kicsit hosszabb, könnyebb életet. Mindig szigorúan három lépés távolságot kell tartania más betegektől, és ő nem olyan, aki kockáztatni merne. Egészen addig, amíg be nem toppan az életébe a vad Will Newman, akinek rakoncátlan tincseitől és csodás kék szemétől Stella gyomra azonnal szaltózni kezd. Azonban a fiú éppen az, akitől a lánynak mindenképp távol kéne tartania magát, hiszen már a lehelete is életveszélyes lehet a számára. De mi van, ha a szívük és zsigeri vágyódásuk egyre közelebb húzza őket egymáshoz? Ha csak egy kicsit lefaraghatnának a távolságból… Vajon két lépés tényleg olyan veszélyes lenne, ha egyszer csak így nem törik össze a szívük?

ffa_00954_r_crop.jpg

A Maxim Könyvkiadó Kft. jóvoltából 1 db páros mozijegyet sorsolunk ki a Két lépés távolság című filmre, amelyek a Cinema City hálózatában válthatóak be 2019. május 22-ig. Ha részt szeretnél venni a játékban, nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésre:

 

 Kik a film forgatókönyvírói?

 

A megfejtéseket a neveddel együtt a smokingbarrelsinfo@gmail.com e-mail címre várjuk "Két lépés távolság" tárggyal 2019. május 15. 17:00-ig. A nyertest aznap este e-mailben értesítjük (kérünk minden játékost, hogy aznap este figyelje az e-mail fiókját, mert szükségünk lesz a nyertes lakcímére, ahova a jegyeket postázhatjuk). 


ffa_00654_r_c_9.jpg

A könyvbe az alábbi linken tudtok beleolvasni:

https://www.olvas.hu/uploads/media/file/0001/06/19d7bc47fb8cbf1a5f8427b2b3b95709a8a4444f.pdf

Itt pedig 30% kedvezménnyel megrendelhető: 

https://www.olvas.hu/termekek/mx1409-karnyujtasnyira-a-boldogsagtol

 


A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr3814825270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása