Nyerj páros belépőt a Halloween digitálisan felújított verziójának vetítésére!
2018. október 25. írta: Kata SWL

Nyerj páros belépőt a Halloween digitálisan felújított verziójának vetítésére!

Negyven évvel ezelőtt, 1978 őszén került a mozikba a horror nagymestereként számon tartott John Carpenter filmje, a Halloween – A rémület éjszakája, mellyel a direktor – olyan alkotásai mellett, mint például A dolog, A köd vagy épp A sötétség fejedelme – egy azótais sokak által utánzott és idézett, stílusteremtő klasszikust alkotott meg. 2018. október 31-én a Wolf Films digitálisan felújított képpel és hanggal, ismét elhozza a hazai mozivásznakra a műfaja egyik legkiemelkedőbbjének számító horrort, így a nézők szemtanúi lehetnek annak, hogy a mű nem vesztett semmit sem a hatásából. A direktor az elpusztíthatatlan Michael Myers képében egy ikonikus, még ma is félelmetes sorozatgyilkost eresztett rá a korabeli gyanútlan közönségre, a női főszerepben látható Jamie Lee Curtist pedig azóta is „a sikoly királynőjének” tartják.

halloween_web_1.jpg

A Wolf Films jóvoltából 2 db páros belépőt sorsolunk ki a film 2018. október 31-én, 20 órakor, a Pólus Moziban megrendezésre kerülő digitálisan felújított verziójának vetítésére. Ha részt szeretnél venni a játékban, nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésre:

 Mi a közös az 1978-as és a 2018-as mű filmzenéjében?

A megfejtéseket a neveddel együtt a smokingbarrelsinfo@gmail.com e-mail címre várjuk "Halloween" tárggyal 2018. október 28. 23:00-ig. A nyerteseket másnap e-mailben értesítjük. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr2214320565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása