Az év magyar science fiction és fantasynovellái 2018
2018. július 05. írta: P.A. Doorman

Az év magyar science fiction és fantasynovellái 2018

Mert mindenből lehet magyar

pexels-photo-261626.jpeg

A Gabo Kiadó idén először Jonathan Straham válogatásához hasonlóan – melyről kritikánk itt olvasható - célul tűzte ki, hogy a magyar sci-fi és fantasy novellákból kiad egy kötetre valót. Straham munkájához hasonlóan ez a kötet is egy színes palettának ígérkezik, amely betekintést enged a mai  magyar fantasztikus irodalom helyzetébe.

Számos érdekes történettel találkozhatunk majd a pályázat során kiválasztott tizenkilenc történet lapjain. Szó lesz hazugságból emelt városról, halála után vezeklős festőről, kifordított mesékről, fonák Magyarországokról, háborúzó mesterséges intelligenciákról. A kiadó tervei szerint valamikor ősszel várható a megjelenés.

A pályázat eredményhirdetésének teljes bejegyzését, és a leendő antológia tartalomjegyzékét, a kiadó bogfelületén találjátok.

http://gabosff.blog.hu/2018/07/02/az_ev_magyar_science_fiction_es_fantasynovellai_2018_eredmenyhirdetes

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr8714091185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Méhészborz 2018.07.06. 09:28:10

Az író neve Jonathan Straham.
süti beállítások módosítása