Videóesszé: Miért nem (annyira) erőszakos film a Ponyvaregény?
2018. február 18. írta: AldoWinnfield

Videóesszé: Miért nem (annyira) erőszakos film a Ponyvaregény?

Új, Filmozófia című videós sorozat indul a Smoking Barrels blogon!

miert_nem_annyira.png

Nagyon szeretem a videóesszéket, amikben egy-egy filmről vagy egy mozgóképes jelenségről beszél az alkotó. A Movies  with Mikey, a Nerdwriter, a Storytellers vagy éppen a The Discarded Image megtestesíti mindazt, amire szerintem a Youtube adta lehetőségeket használni kellene, azaz szórakoztató, okos és informatív tartalmak gyártására. Éppen ezért gondoltam azt, hogy magam is megpróbálkozom hasonló darabokat csinálni: ennek első megjelenését 'Az ismétlés átka" című, a Pirates of the Caribbean filmekről szóló videómban láthattátok. 

Most új sorozatot indítok Filmozófia címmel. Az első, bemutatkozó évad három részes lesz, mindegyikben más-más téma lesz a terítéken, de a stílust és a megjelenést igyekszem egységessé gyúrni. A 'pilot" epizódban a kedvenc filmemről, a Ponyvaregényről lesz szó: amellett érvelek, hogy ez korántsem annyira brutális darab, mint amennyire annak tartják. Őszintén remélem, hogy megtalálja a közönségét a videó, sőt az egész sorozat, és sikerül vele minőségibbé tenni a Youtube világát. Jó szórakozást!

A film adatlapja a MAFAB oldalán

unnamed.png

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr2713676606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása