Körözzük a gyilkos marhafejet!
2017. február 06. írta: Werewolfrulez

Körözzük a gyilkos marhafejet!

aki kézre keríti, az könyvjutalmat kap

jatekhoz_kep.jpg

Horrorveteránok figyelem! Most a Ti tudásotokra van szükség!

Aki felismeri a képen látható (vagy ahhoz nagyon hasonló), magát egy pajtában elhelyezett hétköznapi dekorációnak kiadó, kifőzött marhafejet, és tudja, hogy 1990-ben melyik B kategóriás horrorfilmben nyújtotta ki hosszú és ragacsos nyelvét, majd roppantotta össze állkapcsával egy ártatlan leányzó koponyáját, az ne habozzon, és küldje be a film címét a smokingbarrelsinfo[kukac]gmail[pont]com e-mail címre.

Az elektronikus levél tárgya a "gyilkos marhafej" szlogen legyen (idézőjelek nélkül), és fontos, hogy az e-mail tartalmazza a játékos teljes nevét is. A helyes megfejtést leadók közül egy személyt kisorsolunk, akinek egy, a szerkesztőség által összeállított könyvcsomagot postázunk el. A csomag 3 db, magyarul 2016-ban megjelent sci-fi, horror és sci-fi paródia műfajú könyvet tartalmaz.

A megfejtéseket egy hétig, pontosabban 2017. február 12-én vasárnap 24:00-ig várjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr8012183980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Werewolfrulez · http://smokingbarrels.blog.hu/ 2017.02.13. 19:36:12

Ezennel a nyereményjáték lefújva.

A helyes megfejtés a Démoni szél című film volt, ami angolul Demon Wind néven futott. Amíg le nem szedik, itt megtekinthető a mozi (ékes francia nyelven): www.youtube.com/watch?v=wsHUucY5Qus&t=3816s
Az ominózus jelenet 1:05:30-nél látható.

A játékban heroikus küzdelem árán (összesen három helyes válasz érkezett) egy fiatal marhamérnök győzött, akinek hamarosan küldjük a mesés könyvjutalmat!
süti beállítások módosítása