Nyerj páros belépőt A legkúlabb nap premier előtti vetítésére!
2016. május 17. írta: danialves

Nyerj páros belépőt A legkúlabb nap premier előtti vetítésére!

bc027877cafb2032c02a556759329e44.jpg

Egy dolog közös a fura és túlzottan is ambiciózus zongorista Andiban és a laza és könnyelmű Bennóban: mindkettőt halálos betegséggel diagnosztizáltak. Mivel úgy látszik, nem sok idejük van hátra, Benno meggyőzi Andit, hogy szökjenek meg a hospice-ből, hogy egy kalandos út során átéljék életük legjobb napját. Ügyesen pénzt szereznek az útra, nekivágnak Afrikának. A hipochonder Andinak az utazás kezdete totális rémálom, míg Benno titokban arra készül, hogy végre az életben szembenézzen múltjával. Számos vidám és szomorú pillanatot élnek meg, hogy elérjék eredeti céljukat, hogy átéljék a legkúlabb napot.

Május 26-ától láthatjátok a mozikban A legkúlabb nap című sikervígjátékot a Big Bang Media forgalmazásában, a Mafab.hu jóvoltából azonban már a premier előtt is megtekintheted. Ehhez nem kell mást tenned, mint válaszolni az alábbi kérdésre:

Melyik volt az a német vígjáték, amely 2014-ben az év 20 legjobb filmje közé is bekerült nálam?

A válaszokat a smokingbarrelsinfo[kukac]gmail[pont]com e-mail címre várjuk "A legkúlabb nap" tárggyal május 21. délig. (A nyerteseket még aznap értesítjük.) A premier előtti vetítésre 2016. május 23-án kerül sor a budapesti Lurdy moziban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr298723412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása