A hét előzetesei (34. hét, 2015.)
2015. augusztus 21. írta: danialves

A hét előzetesei (34. hét, 2015.)

Ez a hét a borzongatás jegyében telt promók szempontjából, hiszen szinte minden forgalmazó egyszerre jelentkezett a Halloween környékén érkező horrorok előzeteseivel. De van itt még nekünk fesztiválsiker, és nem annyira szükségszerű vígjáték-folytatás is, úgyhogy nem csak az ijesztgetés szerelmeseinek volt érdemes trailereket nézni a múlt héten.

Carol

Az idei év egyik legnagyobb sikere volt Cannes-ban Todd Haynes filmje, az alkotók pedig minden bizonnyal úgy gondolták, nincs az az előzetes, amely felérhetne ehhez a hírveréshez. Ennek megfelelően egy jóformán csak képkockák véletlenszerű egymás mellé pakolásából felépített teasert kaptunk mindössze, amelyből az is alig derül ki, hogy a mű két nő (Cate Blanchett és Rooney Mara karaktere) románcáról fog szólni. Bár mindenki el van ájulva attól, hogy végre egy olyan trailer, amely nem mutat meg mindent (konkrétan inkább nem mutat semmit), egyszerre óvatosságra is int, hogy az alkotók ennyire nem igyekeznek felvázolni a mű gerincét... (danialves)

The Witch

A The Witch trailere olyan jól muzsikál, hogy - Murphy törvénye alapján - szinte csak csalódás lehet a vége. Pöpec hangulat, hitelesnek tűnő kosztümök, vélt-valós boszorkány, hirtelen eltűnő kisbaba, ördögi megszállás, nyomasztó erdő és az a rohadt kecske... ezek láttán még a feleségem is azt mondta, hogy ezt bizony meg kell néznünk, akármennyire is parás lesz! Csak bírjuk kivárni a 2016-ot. Egyébként állítólag a Sundance filmfesztiválon zabálták a népek ezt a mozit, szóval most már tényleg baromi kíváncsi vagyok.  /Werewolfrulez/

Victor Frankenstein

Az általam nagyon alulértékeltnek tartott Paul McGuigan legújabb műve 2015 legjobban várt alkotásai között volt számomra, így utólag azt kell mondanom, azért, mert nem egészen erre számítottam. Bíztam benne, hogy a brit rendező egy friss és érett megközelítést tud adni az ezerszer feldolgozott történetnek, ehelyett viszont leginkább a Sherlock Holmes hangulatvilágát újrahasznosító viktoriánus horror-komédiáról árulkodik az előzetes. Persze ebben a zsánerben is alkothat még nagyot, de én kicsit több ambícióra számítottam ettől a történettől, főleg, ha már két ilyen remek színészt is sikerült megnyerni rá. (danialves)

Ride Along 2

A Ride Along első része valahol 2014 középszar vígjátékai között foglalt helyet, de mivel pénzügyileg sikeres lett (nem mellesleg mindössze azzal, hogy a fekete közönségre volt pozicionálva), természetesen villámgyorsan készült hozzá folytatás. Ennek az első képsorait tekinthetjük meg, amelyek látszólag a Halálos iramban receptjét követték (nem csak vizuálisan): fogd meg ugyanazt a sztorit és tedd át Miamiba! Nem mintha nagyon acélos produkcióra számítanék, de ha a színvonal is úgy alakul, mint az első két F&F esetében, akkor végképp semmi okom nincs megnézni ezt a filmet. (danialves)

Scouts Guide to the Zombie Apocalypse

Ez egy olyan Zombieland-féle agyahagyott baromságnak tűnik, ami pont a profilomba vág. Bár zombis ökörködésekkel Dunát lehet rekeszteni, a lassítva lobogó zombicsecseknek azért még én is hajlamos vagyok bizalmat szavazni. Egyébként mi van most a cserkészekkel, hogy így felkapták őket? Múltkor a Welp is cserkészekkel dobta fel a slasher műfajt, október végén meg a zombikat eresztik össze velük, tisztára divatba jönnek. /Werewolfrulez/

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr677714740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása