Tutimegmondó #1
2014. október 18. írta: danialves

Tutimegmondó #1

Ez itt a reklám helye, ugyanis itt ragadnám meg az alkalmat, hogy figyelmetekbe ajánljam a Tutimegmondó első adását, amely kivételesen, nem a mi podcastünk, hanem Lisztesé. Ezért alapvetően még pont nem csinálnék neki reklámot, viszont az első adásban volt szerencsém vendégszerepelni, és vagyok annyira nárcisztikus, hogy akkor már kiteszem ide is. A podcastet egyébként érdemes lesz a jövőben is követnetek, mert ha nem is minden alkalommal, de várhatók még Smoking Barrels-tagok vendégszereplései, úgyhogy ha esetleg másért nem is, ezért érdemes lesz hallgatni.

Szóval alább következzen az adás, rengeteg szexizmussal, Pálfi György rendezte Doctor Strange-dzsel, Májkül Schumacherrel és egyéb finomságokkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr706805169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2014.10.18. 20:02:03

"Májkül Schumacherrel" Legjobb :D Ekkora failt is régen hallottam XD

lisztes · http://www.facebook.com/LisztesMegmondjaATutit 2014.10.18. 23:18:45

@REMY: Jó'vanna, ott már elfáradtam :D Elhiheted, hogy tudom a kettejük közt a különbséget. Michael például még nem rendezett szar filmet, Joel pedig nem rendezett jót.

Na jó, ez gonosz volt :)
süti beállítások módosítása