Nyerj páros belépőt az Annabelle premier előtti vetítésére!
2014. október 13. írta: danialves

Nyerj páros belépőt az Annabelle premier előtti vetítésére!

Ha tetszett tavaly a Démonok között, akkor ez a lehetőség csak nektek szól, ugyanis most 2 db páros belépőt nyerhettek a MozICom jóvoltából az Annabelle névre hallgató spin-off premier előtti vetítésére. A nagyérdemű csak csütörtöktől tekintheti meg a filmet, de ha jól válaszoltok az alábbi kérdésre, akkor ti már ezt szerdán este megtehetitek a Westend mozijában.

A kérdésünk pedig a következő: Ki írta blogunkon a Démonok között kritikáját?

A válaszokat a teljes nevetekkel együtt kedd 24:00-ig várjuk a smokingbarrelsinfo[kukac]gmail[pont]com email-címre "Annabelle" tárggyal (idézőjelek nélkül), a nyerteseket pedig másnap reggelig értesítjük.

Addig is kedvcsinálónak itt az alkotás előzetese:

annabelle2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr306787437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr_utcai_arcos 2014.10.13. 20:33:16

Bármilyen belezős filmet megnézek, de ettől kivert a hideg...huh. Legyen szerencséje aki megnyeri!(Mert aludni lámpánál fog.)
süti beállítások módosítása