Az Atya, A Fiú és A Gucci-ház
2021. november 22. írta: Luthien Lovemagic

Az Atya, A Fiú és A Gucci-ház

Igaz történet gyilkosságról, őrületről, csillogásról és kapzsiságról

house-of-gucci-cast-poster.jpg

Nem mondhatnám, hogy követem a divatot, de a Gucci név még nekem is mond valamit, főleg, mert a dinasztia nem éppen botrányoktól mentes. Talán a legnagyobb ezek közül Maurizio Guccit 1995-ös meggyilkolása és az utána kialakult felhajtás volt, amit a november 25-én mozikba kerülő A Gucci-ház visz vászonra.

Amikor a Shang-chi és a tíz gyűrű legendája előtt először láttam a trailert, valahogy rögtön elkapott a film hangulata, ami leginkább Lady Gagának köszönhető, akit az American Horror Story ötödik, Hotel évada óta nagyon szimpatikusnak tartok, mint színészt, és A Gucci-ház traileréből is látszik, hogy nagyon elemében van. Majd meglátjuk, hogy mennyire lesz tipikus Oscar film, és ad-e valami pluszt. Nagyon reménykedek az utóbbiban.

Érdekesség, hogy a film könyvadaptáció. Sara Gay Forden azonos című regényéből készült, ami nemrégiben jelent meg.

a_borito.jpg

Fülszöveg:

Patrizia Reggiani azért ölette meg a volt férjét, Maurizio Guccit 1995-ben, mert a férfi vadul és korlátok nélkül költekezett? Vagy azért tette, mert a fényűző életet élő exe feleségül akarta venni a szeretőjét, Paola Franchit? Vagy lehet, hogy egyáltalán nem is ő tette?

A Gucci-dinasztia lejtmenetének, összeomlásának és újjáéledésének magával ragadó történetével Sara Gay Forden becsempész bennünket az ügy színfalai mögé, felfedve korunk legnagyobb divatdinasztiájának szenvedélyeit, hatalmát és gyenge pontjait.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr3716759314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása