A hét előzetesei (10. hét, 2016.)
2016. március 11. írta: danialves

A hét előzetesei (10. hét, 2016.)

Az elmúlt hét trailereinek a jellemzésére leginkább az "érdekes" kifejezés lenne a megfelelő: a következő három előzetes között egy Nicolas Cage főszereplésével készülő krimi-vígjáték, egy sajátosan prezentált Tom Hanks-mozi és egy ígéretes zenés paródia is megtalálható. Avagy íme a múlt hét legfontosabb bemutatkozó anyagi:

A Hologram for the King

Tom Tykwer legújabb alkotását is nagyon vártuk, de ez az előzetes inkább elvette a kedvem tőle: alapvetően minden sablonos eleme ellenére is egy izgalmas koncepció lehetne, de mindezt sikerült egy olyan rettenetes tálalással átadni, hogy abba minden jóérzésű ember beleborzong. A videó kommentjei között lehet is szép számmal találni az ötletes humorizálásokat, amelyek elsősorban a 90-es évek tévéfilmjeit idéző, szájbarágós narrációt ekézik, és alapvetően nehéz is lenne bármit felhozni a trailer védelmében - noha remélhetőleg a film ennél kategóriákkal jobb lesz.

Popstar: Never Stop Never Stopping

Andy Samberg és az általa vezetett The Lonely Island nevű paródia-zenekar szép lassan a mainstream humor meghatározó alakjaivá nőtték ki magukat, az összképhez pedig már csak egy egész estés mozi hiányzott. Ezt kaptuk meg most, és úgy tűnik, ezúttal sem fogják vissza magukat, ha a zeneipar ekézéséről van szó, és a különböző zenés dokumentumfilmek stílusában szedik darabjaikra a popsztárokat. Az eddig mutatott anyag ígéretes, én már csak abban reménykedem, hogy adalékként pár új Lonely Island-számot is hallhatunk majd.

The Trust

Őszintén nem értem, miért van elájulva mindenki a legújabb Nicolas Cage-mozi előzetesétől: az ugyan tény, hogy egyáltalán nem tűnik olyan borzalmasnak, mint amilyen alkotásokhoz színészünk az utóbbi időben adta a nevét, de alapvetően ugyanattól a DVD-re szánt, kisszerű és igénytelen megközelítéstől bűzlik. Annyi mindenképpen a javára írható, hogy legalább nem próbálja meg teljesen komolyan venni magát, de aligha hiszem, hogy a The Trust-ot is Cage erősebb filmjei és alakításai közé sorolná majd az utókor.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr138464820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása