Nyerj A keresztapa plakátot vagy páros belépőt a premier előtti vetítésre!
2016. március 04. írta: danialves

Nyerj A keresztapa plakátot vagy páros belépőt a premier előtti vetítésre!

Március 10-étől újra a mozivásznakon láthatjátok minden idők egyik legmeghatározóbb gengsztereposzát, ennek alkalmából pedig a forgalmazó belépőket és plakátokat is felajánlott a szerencséseknek. Ehhez nem kell mást tenni, mint pár mondatban megírni a smokingbarrelsinfo[kukac]gmail[pont]com címre nekünk, hogy mikor és hogyan láttad először a Keresztapát (vagy ha nem láttad, akkor azt, hogy miért nem), a tárgyban jelezve, hogy a jegyekért vagy a plakátokért szeretnél játszani. Tehát az alábbi tárggyal várjuk az e-maileket: "A keresztapa - jegy" vagy "A keresztapa - plakát", értelemszerűen egy játékos csak egyikért játszhat. A leveleket március 8. kedd 12:00-ig várjuk.keresztapa-cover-1920x1080.jpg

A vetítés március 9., szerda este lesz az Uránia moziban, a plakátokat pedig március 10., csütörtök 18:00-től tudjátok ugyanott átvenni. Éppen ezért kérjük, hogy annak fényében döntsétek el, hogy melyikért játszotok, hogy el tudtok-e menni a vetítésre, illetve meg tudjátok-e oldani a plakátok átvételét.

Ha pedig premier után szeretnétek megtekinteni a filmet, itt megtaláljátok az összes mozi listáját, ahol majd játszani fogják.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr678443588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása