A hét előzetesei (7. hét, 2016.)
2016. február 21. írta: danialves

A hét előzetesei (7. hét, 2016.)

Az elmúlt hét jó néhány sokkal járt, ha előzeteseket néztünk, ugyanakkor számos apróbb, de érdekes film is bemutatkozott. Avagy mutatjuk, mivel jön az egyik legjobb vámpírvígjáték rendezője következőnek, mivel kárpótolja magát Idris Elba James Bond helyett, és hogy mivel célozzák meg a gyerekeket idén a stúdiók.

Hunt for the Wilderpeople

Taika Waititit a Hétköznapi vámpírokkal akkora hírnévre tett szert, hogy gyorsan a Thor harmadik részét is rábízták, de előtt még érkezik ezzel a tipikus indie-vígjáték jegyeket mutató darabbal, amelybe remélhetőleg kellő mennyiségű eredetiséget tud majd csempészni vámpíros darabjához hasonlóan. Ugyan az előzetes nem feltétlenül győzött meg erről, de biztos vagyok benne, hogy az új-zélandi rendező nem fog csalódást okozni legújabb alkotásával sem.

Kindergarten Cop 2

Nehezen tudom elhinni, hogy valakinek halálosan komolyan megfordult a fejében, hogy folytatást készítsen a Schwarzenegger-féle akció-vígjátéknak, ráadásul ha már az ex-kormányzó nem elérhető, az Expendables-csapatból legkönnyebben elkurvuló személyt tegye meg főszereplőnek. Ehhez képest már szinte meg sem kéne lepődnöm ahhoz, hogy a körítésként csak a 90-es évek komédiáinak összes bugyutaságát vizezték fel, annyira, hogy ezen a előzetesen még csak elmosolyodni sem lehet. Igaz, láthatóan a forgalmazója is annyira bízik csak ebben a produkcióban, hogy egyből DVD-re küldi...

Sing

Ha még nem pusztult el elég agysejtünk az Ovizsaru folytatás láttán, a Gru-val befutó Illumination Entertainment animációs X-faktorát látva is elveszíthetünk párat. Biztosan lehet valami abban a koncepcióban, hogy különböző állatok Lady Gagát énekelnek egy fiktív tehetségkutatóban, ha már ennyi pénzt áldoztak rá, de egyelőre én csak annyit látok, hogy megpróbálják szerencsétlen gyerekek torkán a moziban is lenyomni ugyanazt, amit egyébként is minden este láthatnak a kereskedelmi tévék műsorán.

Bastille Day

"Ha Idris Elbát nem teszik meg James Bond-nak, majd megoldja ő magának" - nagyjából így lehetne jellemezni a Bastille Day-t, amelyben egyszerre van ott egy ígéretes akciófilm és egy buddy movie is. Persze az alapján, amit az előzetes mutat, éppenséggel kaphatunk végeredményként egy olyan borzasztó akció-komédiát is, mint a 3 nap a halálig, úgyhogy óvatosan reménykedem, de ugyanannyi esély van egyelőre arra is, hogy egy remek akciómozival gazdagodunk majd.

Sea of Trees

Gus Van Sant filmje ígéretesnek tűnt, de amilyen pocskondiázást kapott a kritikusoktól fesztiválkörútján, érdemes visszafogott elvárásokkal kezelni. A most megjelent rövid előzetes mindenesetre nem sokat segít abban, hogy akár a zsenialitást, akár a borzasztó mozit lássuk meg benne, de ez a néhány képsor McConaugheyvel és Watanabével nem tűnik kifejezetten rossznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr618402792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása