Új blogos projekt, a Smoking kvázi oldalbordájaként
2017. március 03. írta: FroG

Új blogos projekt, a Smoking kvázi oldalbordájaként

Akik már filmekről alkotott véleményünk láttán is szívrohamot kaptak, azoknak van egy jó hírünk: blogunk szerkesztőségének három tagja ezentúl a gasztronómiát és az utazások világát is jól fülön ragadja, és nem ereszti!

Persze az új, Jus & Calzone névre keresztelt blogunkon nem csak kritikák lesznek, sőt, elsősorban egyéb ajánlókkal foglalkozunk majd, fő repertoárunkat a konyha alapfogásai, az utazások szervezéseinek trükkjei, a szakácskönyvekről alkotott véleménycikkek, valamint az úti beszámolók alkotják majd,  azonban nem megyünk el szó nélkül a témát valamelyest érintő, de nem konkrétan ezekhez kapcsolódó könnyedebb cikkek mellett sem.nevtelen.png

A blog három fő alkotója az innen jól ismert FroG ( azaz én :) ), Filmbaráth és dome613 lesznek, azonban idővel további tagok is csatlakoznak a szerkesztőséghez, ez csak a kezdeti formáció.

Az oldalon máris olvashatjátok a Széll Tamás új étterméről szóló "kritikánkat", továbbá a következő napokban megismerkedhettek majd a konyhai tippekkel és olcsó utazási lehetőségekkel foglalkozó állandó rovatainkkal is. Minden másról bővebben bemutatkozó cikkünkben olvashattok.

Várjuk a kedves olvasókat! :)

Insta: https://www.instagram.com/jusandcalzone/
Twitter: https://twitter.com/CalzoneJus
Facebook: https://www.facebook.com/jusandcalzone
a blog címe: http://jusandcalzone.blog.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr9212310305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

!Márk! · http://smokingbarrels.blog.hu 2017.03.03. 21:11:49

Pfej, nem elég, hogy ez a mihaszna csürhe össze-vissza idehány mindent a filmekről, de most már gasztrobloggerkednek is? Megérett a világ a pusztulásra... :D
süti beállítások módosítása