Másodvélemény: Rossz szomszédság / Neighbors (2014)

2014.07.28. 20:00   Powerful900


neighbors.pngPárbaj után ismét különbözik a véleményünk Danialvessel, ezúttal az idei év egyik legjobban termelő vígjátéka, a Rossz szomszédság az alany.

Kelly (Rose Byrne) és Mac (Seth Rogen) friss szülőkként próbálják az álomszerű kertvárosi életet élni. A mellettük lévő eladó házat azonban egy tipikus egyetemi diákszövetség vásárolja meg, ezzel pedig pokollá teszik hőseink életét.

tovább »


Ha tetszett a poszt, lájkold blogunk Facebook-oldalát is!

Címkék: vígjáték filmkritikák

Műgyűjtők és kalandorok előnyben / Escape to Athena (1979)

2014.07.28. 12:00   FilmBaráth

escap.pngA Műkincsvadászokat nézve biztos voltam benne, hogy valami hasonló témájú filmet láttam már, de egyszerűen nem jöttem rá, hogy vajon melyik lehetett az. Aztán Roger Moore önéletrajzi könyvét olvasva (érdemes adni neki egy esélyt, tipikus angol humorral, rendkívül szórakoztató formában meséli el a színész az életét) döbbentem rá, hogy ennek a filmnek néhány jelenetére emlékeztem nagyon halványan. És mivel véletlenek nincsenek, az egyik tévéadón most adták le, én pedig kíváncsian néztem végig ezt az örökbecsű alkotást. Nos, nincs új a nap alatt, George P. Cosmatos ugyanazokat a hibákat követte el, mint Geroge Clooney: telepakolta sztárokkal a filmjét, de nem figyelt oda a forgatókönyvre, melynek köszönhetően egy szórakoztató, de összességében nem kicsit unalmas, és teljesen felejthető film született.

Görögországban járunk a második világháború idején. Nem hétköznapi társaság gyűlt össze a festői Meteórák közelében, ahol Otto Hecht parancsnok (Roger Moore) irányításával hadifoglyok segítségével nagyüzemi leletmentés (=jelentős művészeti értékkel bíró tárgyak eltulajdonítása) van folyamatban, Blake professzor (David Niven) szakmai irányításával. Azonban az angol professzor szabadulna a németek vendégszeretetéről, ezért a helyi görög ellenállás vezetőjének, Zenonak (Telly Savalas) a segítségével átveszi a parancsnokságot, azonban a kolostorban nemcsak mesés műkincsek, hanem katonai eszközök is rejtőznek, így a történetnek még közel sincs vége...

tovább »


Ha tetszett a poszt, lájkold blogunk Facebook-oldalát is!

Címkék: kaland filmkritikák

A halál művészete – III. rész / Long khong 2 (2008)

2014.07.28. 06:00   Werewolfrulez

A.Halal.Muveszete.3.2008.DVDRip.Xvid.HUN-EnergyNetwork[(105164)00-27-05].JPGA halál művészete-trilógia harmadik része a második film előzményeit dolgozza fel, és pont ott ér véget, ahol a második nekifutás megkezdődik.

(Hmmm… azt hiszem, jobb lesz, ha adok egy kis időt, hogy mindenki nyugodtan újraolvashassa és magában értelmezhesse ezt a mondatot. Megvolt? Akkor haladjunk tovább.)

Mielőtt bárki beleélné magát abba, hogy a harmadik epizód esetleg valamiféle kapcsolatot teremt az első és a második etap között, le kell, hogy hűtsek mindenkit. Nem fog. A trilógia záró darabja nem vállalkozik arra, hogy keretbe foglalja a korábbi alkotásokat, sokkal inkább csak egy újabb bőrt jelent ugyanarról a közmondásos rókáról.

A történet középpontjában a második részből megismert fiú, Ta, és annak családja áll. Ta apja a régmúltban megmérgezte a feleségét, hogy együtt lehessen a fiatal és vonzó Panorral (ő volt az előző film fekete mágiával operáló „boszorkánya”). A mostohaanyává avanzsáló Panort azonban ez a bevállalós cselekedet sem akadályozza meg abban, hogy szó szerint lekapja a tíz körméről a kedves apukát. Ta nagyszülei egy démoni rontástól szenvedő szellemlátó segítségével megpróbálják az őrület jeleit mutató Panor testébe „beleidézni” a mérgezésben elhunyt anyuka lelkét. Egyszer már próbálkoztak hasonlóval, akkor kudarcot vallottak, mivel anno Ta még túl kicsi volt ahhoz, hogy elmondja a szertartáshoz szükséges varázsszavakat. Ezúttal azonban…

tovább »


Ha tetszett a poszt, lájkold blogunk Facebook-oldalát is!

Címkék: horror ázsiai filmkritikák

Véres vasárnap / Bloody Sunday (2002)

2014.07.27. 20:00   danialves

bloodysunday.jpgA realizmus és a filmművészet meglehetősen ellentmondásos viszonyban áll. Mint gyerekkorunk óta szinte minden történetben, úgy az érdekes mesét, a hihetetlen és lenyűgöző sztorikat keressük a mozgóképekben is. Nolan is valahogy úgy határozza meg A tökéletes trükk kvázi-ars poeticájában a filmet, mint ami kiszakít minket legalább egy rövid időre a mindennapi valóságunkból. És ilyenkor jön Paul Greengrass, aki pont ezzel a valósággal ér el olyan hatást, amelyre ezer kitalált történet sem képes.

Észak-Írország 1972-ben nem számított egy kifejezetten békés helynek. Az IRA és a brit hadsereg háborúja között egy Gandhi-mintára szerveződő emberi jogi mozgalom alakult Ivan Cooper (James Nesbitt) vezetésével, aki békés úton szerette volna a katolikus kisebbség jogait érvényesíteni. Ebben a hitben szervezett tüntetést a britek tiltása ellenére egy vasárnapon, azonban néhány provokátornak, valamint a hadsereg szándékosan durva beavatkozásának köszönhetően a felvonulás igen hamar mészárlássá alakult.

tovább »


Ha tetszett a poszt, lájkold blogunk Facebook-oldalát is!

Címkék: dráma filmkritikák true story

A magányos ügynök / Licence to Kill (1989)

2014.07.27. 12:00   FilmBaráth

a magányos ügynök.jpgMegvannak a hátrányai annak, ha egy rendező túl sok filmet rendez egy franchise keretében: egy idő után hajlamos elveszíteni az arányérzékét, így lassan, de biztosan elkezd romlani a alkotások színvonala. John Glen is így járt Bonddal: A magányos ügynök már a hatodik rendezése volt, és már inkább biztosra ment, semmi kísérletezési kedv, a történet csak folydogál, a karakterek rémesen klisések, ezért hiába a látványos akciók, nem tud magával ragadni a film, alig várjuk már, hogy vége legyen, és soha többet ne kelljen Daltont nézni ebben a nagyon nem neki való szerepben.

James Bond (Timothy Dalton) éppen legjobb barátja, Felix Leiter (David Hedison) esküvőjére indul, azonban a kötelesség szólítja a kiváló kémeket, így gyorsan lezavarnak egy látványos akciót a drogbáró Sanchez (Robert Davi) ellenében, és stílusosan ejtőernyővel érkeznek meg a szertartásra. Nem tart sokáig az öröm, a fiatal feleséget megölik, Felixet pedig majdnem elteszik láb alól egy cápa segítségével. Bond bosszút esküszik Sanchez ellen, még az sem állítja meg, hogy fel kell mondania a titkosszolgálatnál, beépül a bűnöző bandájába, és egy nem túl szelíd segítőtárssal az oldalán mindent megtesz, hogy a főgonosz megkapja, amit megérdemel.

tovább »


Ha tetszett a poszt, lájkold blogunk Facebook-oldalát is!

Címkék: akció filmkritikák James Bond

Sharknado - Cápavihar / Sharknado (2013)

2014.07.27. 06:00   FilmBaráth

sharknado.jpgEleddig nem éreztem szükségét annak, hogy drága életem drága perceit Asylum-filmekre pazaroljam, azonban a Sharknado körül kialakult hihetetlen hype nem maradt hatástalan rám sem, nagyon kíváncsi lettem a TV filmek ezen gyöngyszemére. Az sem tartott vissza, hogy horrorutálatom kiváltó oka Spielberg cápája volt, melyet volt szerencsém túl fiatalon látni és olyan sokkot kapni tőle, melyet máig nem sikerült kihevernem.  Vagyis nálam jobban kevesen undorodnak a cápáktól, erre tessék, saját magamnak köszönhetően másfél órán keresztül mást sem néztem, mint ezeket az undorító szörnyeket olyan hihetetlen tömegben és helyzetekben, hogy csak ámultam és bámultam. És mivel egyáltalán nem vettem komolyan a filmet, meglepően jól szórakoztam rajta!

Békés mindennapi jelenet Kaliforniában: tengerpart, csinos lányok, jó pasik. Egy fiatal lány szörfölni indul, azonban egy cápa megtámadja. Kitör a pánik, ami csak fokozódik, amikor hirtelen irtózatos vihar kél, és szó szerint cápák potyognak az égből. Fin Shepard (Ian Ziering) a káoszban elindul a családjáért, néhány barát társaságában, nem kispályás cápairtás után be is gyűjti volt feleségét, Aprilt (Tara Raid), és a lányát. De egy fia is van, akiért át kell vágnia az egész városon, amelyet birtokba vettek az ocsmány szörnyek, akik mindenhol ott vannak, de szerencsére a fiúnak van egy terve arra, hogyan lehetne megszabadulni tőlük....

tovább »


Ha tetszett a poszt, lájkold blogunk Facebook-oldalát is!

Címkék: horror filmkritikák tv film

Mikor lesz korszerű a filmforgalmazás?

2014.07.26. 20:00   danialves

Minden valószínűleg szerint a modern filmtörténelem legkomolyabb kiszivárogatatása történt meg a napokban, amikor az Expendables 3-ból került fel egy screener az internetre. Maga a jelenség nem újdonság, karácsonytól kezdve egész januárban egy kész dömpinget kapunk az Oscar-ítészeknek szétküldött kópiákból, de amíg azok jellemzően a(z amerikai) premierrel egy időben vagy az után kerülnek ki, most nyáron, a világpremier előtt másfél héttel kaptunk egy kalózverziót. 2009-ben hasonlóképpen jutott ki az X-Men kezdetek: Farkas a világhálóra, ugyanakkor az csak egy félkész ún. "workprint" volt, amelyből az effektek nagy része még hiányzott. Az Expendables 3-at viszont teljes pompájában csodálhatjuk otthonunkban, miközben a legkomolyabb bennfentesek még a vörös szőnyeges bemutatóig sem jutottak el.the-expendables-3-10817-p-1380101003-970-75.jpg

2009-ben megtalálták a kiszivárogtatót, akinek egy 1 éves börtönbüntetés lett a jutalma, a Megaupload-ot pedig egészen a megszűnésig hajszolták. Ugyanakkor idén télen már nem voltak ilyen következetes az igazságszolgáltatás, amikor a vízjel alapján egyértelműen megállapítható volt, hogy az Oscar-műsorvezető Ellen DeGeneres példányai keringenek az interneten. Hasonlóképpen most sem az a lényeg, hogy ki fogja elvinni a balhét: valószínűleg senki, egy stúdiófőnök megint hisztizik egy kicsit, előbb-utóbb a mozikban is bevezetik a testüregmotozást (bár ugye pont ez a kópia nem a mozikból jutott ki), nagy vonalakban pedig semmi nem fog változni. (Mert egy Oscar-díj még mindig többet ér a stúdiók számára, mint amennyi kárt egy screener tud okozni.) És sajnos ez a legnagyobb baj, hogy nem fog semmi változni.

tovább »


Ha tetszett a poszt, lájkold blogunk Facebook-oldalát is!

Címkék: botrány elmélkedés

Az isteni Vin Diesel (1967 - )

2014.07.26. 12:00   FilmBaráth

vin.jpgVinnek alapvetően a teste isteni, nem a tehetsége, ámde nemcsak a kockahasa tartozik a nem megvetendő kategóriába, hanem a hangja is, amelyet mostanában sűrűn hallgatok az általam nagyon várt Galaxis őrzői trailerek-ben. Az ő alfahím akcióhős típusa nagyon távol áll az érdeklődési körömtől, azonban egyetlen húgom kedvenc színészéről van szó, és mivel az én Cumberbatch-mániám a kanyarban nincs az ő Diesel-függésétől (ennyit a genetikáról...), ezért már hosszú évek óta kísérem figyelemmel a pályáját, ha akarom, ha nem és lassan, de biztosan megkedveltem, mert sokkal több van benne, mint aminek az egy kaptafára készült dögös filmekben látszik: tehetséges színész, akit a külseje az akciósztár szerepére kárhoztatott.

Mark Sinclair Vincent New Yorkban született. Vér szerinti édesapját soha nem ismerte, ikertestvérével (aki szintén a filmszakmában dolgozik vágóként) együtt asztrológus édesanyja és színházi rendező nevelőapja nevelte fel Greenich Village-ben, egy művészek számára fenntartott társasházban. Korán megmutatkozott a szereplési vágya, már három éves korában egy cirkuszban szeretett volna fellépni. Ez az álom persze nem valósult meg, azonban nevelőapjának köszönhetően művészközegben nőtt fel. és igen gyakran megfordult a moziban is a család. Akkor még valószínűleg senki nem gondolta volna, hogy egyszer a kis Mark is meg fog jelenni a filmvásznon.

Nem hétköznapi módon kezdődött a színészi karrierje: 7 éves korában barátaival azzal a magasröptű szándékkal tért be a Jane Street-i színházba, hogy szétverik az épületet. Azt hitték, hogy lakatlan a ház, azonban csalatkozniuk kellett ezen reményükben, ugyanis éppen egy társulat vette birtokba, és egy színházi alkalmazott annak rendje és módja szerint rendre utasította a magukat akcióhősnek képzelő fiúkat. Azonban nem egy fülessel ért véget a történet, hanem meglepő módon egy forgatókönyvet és 20 dollárt kaptak azzal a kikötéssel, hogy tanulják meg a szöveget, és minden nap 4 órakor jelenjenek meg a próbán. Így történt, hogy a fiatalember a világot jelentő deszkákra léphetett az örökbecsű A dinoszaurusz ajtó című darabban. Később jelentős színészi tapasztalatra tett szert nevelőapja társulatánál, valamint egyéb színházaknál.

tovább »


Ha tetszett a poszt, lájkold blogunk Facebook-oldalát is!

Címkék: közelkép

Meglógtam a Ferrarival / Ferris Bueller's Day Off (1986)

2014.07.26. 06:00   FilmBaráth

meglógtam a ferrarival.jpgNéha ki kell venni egy szabadnapot, és felhőtlenül élvezni kell az életet, hátrahagyva minden problémát és gondot. Ha ki tudsz lépni a mindennapok taposómalmából, rendkívül gyorsan megtalálod rájuk a megoldást, mert miután kiürítetted a fejed, át tudod gondolni az életedet, magad sem veszed észre, és máris változtál. John Hughes remek vígjátéka egy ilyen napról szól, amely egy könnyed lazulásnak indul és minden megváltozik, mire véget ér.

Ferris Bueller (Matthew Broderick) méla iskolaundorban szenved, ezért Oscar-díjas alakítást nyújtva elhiteti a szüleivel, hogy rémesen beteg, majd amikor az ősök eltűntek a láthatáron, kezdetét veszi a felhőtlen kikapcsolódás. Ennek keretében elhívja magához erősen depressziós barátját, Cameront (Alan Ruck), akinek a papája kocsimániában szenved, és a garázsában ott pihen többek között egy tűzpiros Ferrari is. Nem hagyják parlagon heverni a fiúk ezt a gyönyörű járművet, azzal mennek Ferris barátnőjéért, Sloane-ért (Mia Sara), és hármasban csapnak egy görbe napot. Azonban az iskolaigazgató, Rooney (Jeffrey Jones) gyanút fog, Ferris nyomába ered, és az események egyre érdekesebb fordulatot vesznek...

tovább »


Ha tetszett a poszt, lájkold blogunk Facebook-oldalát is!

Címkék: vígjáték filmkritikák

Frank (2014)

2014.07.25. 20:00   danialves

frank-michael-fassbender.jpgTalán nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy a Frank valamilyen szinten mindenki érdeklődését felkeltette, hiszen "ez az a film, ahol Michael Fassbender egy hatalmas gumifejet viselő énekest játszik". És aki így fogta fel, annak lett igaza: ugyanis ebben a filmben tulajdonképpen tényleg semmi érdekes nincs egy gumifejen, néhány fura indie-pop számon és egy rakás őrültön kívül.

Jon (Domhnall Gleeson) egy amatőr zenész, még a miénknél is kevesebb Twitter-követővel, valamint az ihlet teljes hiányával. Miközben mindennapi élményeiből próbál valahogy egy dalt szerezni, összefut egy furcsa együttessel, akik éppen billentyűs híján vannak. Egy nem túl jól sikerült közös koncert után ráadásul még az album felvételére is meginvitálják, így lesz Jon mindennapi életének része a karizmatikus frontember, Frank (Michael Fassbender), aki egy hatalmas gumifejjel a fején mászkál, valami a banda többi, hasonlóan őrült tagja. Főhősünk számára pedig felcsillan a remény, hogy talán ez az inspiráló környezet felszínre hozza az ő tehetségét is.

tovább »


Ha tetszett a poszt, lájkold blogunk Facebook-oldalát is!

Címkék: zene vígjáték filmkritikák

A 10 legjobb Colin Firth - film

2014.07.25. 12:00   FilmBaráth

Világ életemben az angol színészek voltak a gyengéim, Colin Firth azonban soha nem tudta igazán megdobogtatni a szívem. Olyannyira nem, hogy ikonikus szerepére - Mr. Darcy a Büszkeség és balítéletben - is csak tavaly lettem igazán kíváncsi és néztem meg. Persze tudom, hogy jó színész, soha nem kellett csalódnom benne, de annyira nem vágott igazán földhöz az alakítása egyetlen filmben, még az amúgy kiváló A király beszédében sem. Aztán megnéztem az Egy egyedülálló férfit, és abban a jelenetben, amikor megtudja, hogy szereleme - aki egyébként férfi volt, hiszen homoszexuális tanárt alakított a filmben - meghalt, végre sikerült meggyőznie kivételes drámai tehetségéről. Jobb később, mint soha, nem igaz?

Legmélyebb bánatomra az Oscar díj óta igazán kiváló és nagy sikerű filmben nem szerepelt, de mivel folyamatosan forgat, csak idő kérdése, mikor kerül a moziba a következő nagy dobás tőle. Érdekes, hogy annak ellenére számít nagyon régen szexszimbólumnak, hogy teljesen átlagos a külseje, de Mr. Darcy varázsa még ennyi év után is kitart. Bár jól tartja magát, már nem igazán meggyőző a hősszerelmes szerepében, ezért okosan az életkorának megfelelő szerepeket vállal. Sok műfajban kipróbálta magát az évek során (számomra Az utolsó légióban okozta a legnagyobb meglepetést akcióhősként, de nagyon jól ment neki ez is, kár, hogy a film nem sikerült igazán jól), mint mindenkinek, neki is vannak nagyon jó, közepes és gyenge filmjei. A legjobbak listája teljesen szubjektív, ezek az én kedvenceim, kíváncsian várom a véleményeteket!

 10. Mamma Mia! (2008)

mamma mia_1.jpg

Igen, tudom, ez csak egy jól összerakott musical, nem a filmművészet csúcsa, de én egyszerűen imádom! Tökéletesen magával tud ragadni a film, Meryl Streep zseniális, Colin Firth is nagyon jó, Stellan Skarsgard szintén, Pierce Brosnan - on viszont mindig elsírom magam, ha meghallom, kedvenc James Bondom-nak ugyanis az égvilágon semmi hangja sincs, és nagyon illúzióromboló őt így látni és hallani. De ennél több negatívumot nem nagyon felsorolni, ez egy szórakoztató, bájos alkotás, amit annak ellenére nem tudok eleget megnézni, hogy egyáltalán nem vagyok ABBA-fan.

tovább »


Ha tetszett a poszt, lájkold blogunk Facebook-oldalát is!

Címkék: toplisták

Rio Bravo (1959)

2014.07.25. 06:00   FilmBaráth

rio bravo.JPGEgy hosszúra nyúlt, borzalmas munkanap után úgy mentem haza, hogy elegem van a sok nyúlbéla, sokat dumáló, de keveset tevő pasiból, nekem most egy hallgatag westernhős kell, aki mindent megold, és fel lehet rá nézni. Naná, hogy John Wayne ugrott be elsőre, és mivel nincsenek véletlenek, az egyik tévéadón éppen aznap adták a Rio Bravot, amit nagyon régen láttam, ezért újra sikerült ledöbbennem azon, hogy milyen jó film!

Adva vagyon egy poros kisváros a kies Vadnyugaton, és annak köztiszteletben álló seriffje, John T. Chanse (John Wayne). Csak hogy ne legyen egyszerű az élet, van még egy nem túl szimpatikus bandafőnök is a környéken, Nathan Burdette (John Russell). Az ő öccse kerül a seriff börtönébe, miután lelő egy fegyvertelen embert. A probléma a következő: kb. egy hétig tart, amíg a békebíró erre jár, vagyis pontosan ennyi ideje van Burdette-nek és bandájának, hogy kiszabadítsa a tesót a rácsok mögül. A seriff ebben a helyzetben csupán iszákos kollégájára, Dude-ra (Dean Martin), sánta börtönőrére, Stumpyra (Walter Brennan), egy tejfölösszájú revolverhősre, Colorado - ra (Ricky Nelson) és egy szép, de túl sokat beszélő lányra, Feathers-re (Angie Dickinson) számíthat...

tovább »


Ha tetszett a poszt, lájkold blogunk Facebook-oldalát is!

Címkék: western filmkritikák

A halál művészete – II. rész / Long khong (2005)

2014.07.24. 20:00   Werewolfrulez

A.Halal.Muveszete.2.2005.DVDRip.Xvid.HUN-EnergyNetwork[(133503)23-27-06].JPGA halál művészete című thaiföldi horror második felvonása nem tekinthető igazi, szerves folytatásnak, tekintve, hogy csak témájában kapcsolódik az előzményhez, az első rész szereplői és eseményei azonban nem köszönnek vissza benne. A történet úgy indul, hogy egy gimnáziumi baráti társaság a régi emlékek felidézésre érdekében összegyűlik a vidéken élő Ta-nál, és annak mostohaanyjánál, a nemrégiben megözvegyült Panornál. A múltban a fiatalok szinte mindegyike szembekerült valamilyen formában a tanárnőként dolgozó Panorral. A hölgy az eltelt évek során alaposan megismerkedett a fekete mágiával, és a jelek szerint nem biztos, hogy túl tudott lépni a régi sérelmein...

tovább »


Ha tetszett a poszt, lájkold blogunk Facebook-oldalát is!

Címkék: horror ázsiai filmkritikák

Nincs határ / Unthinkable (2010)

2014.07.24. 12:00   FroG

Unthinkable1.pngAz emberi moralitás, mint filmes téma, abszolút jó és kifogyhatatlan táptalajt szolgáltat egy ambiciózus alkotó számára, hisz mivel lehetne a legjobban felkelteni a néző figyelmét, gondolkodásra késztetni az agyát, mint azzal, ami papíron mindenkiben benne van: az erkölccsel. A Nincs határ ugyanakkor nem csak az emberség mikéntjével foglalkozik, de bántó és kellemetlen kérdéseket is tesz fel a nézője számára, hogy azokon majd a stáblista lepörgése utáni órákban is gondolkodhasson.

Egy nukleáris fegyverszakértő (Michael Sheen) három bombát helyez el az USA három nagyvárosában, majd videóra rögzíti a fenyegetést. A hatóságok azonban hamar elfogják, Brody ügynök (Carrie-Anne Moss) vezetésével pedig nyomozást indítanak a bombák hollétével kapcsolatban, mivel a szélsőséges nézeteket valló férfi nem hajlandó elmondani azok lelőhelyét. Mikor a humánus módszerek nem segítenek, a hatóságok szélsőséges lépésre szánják el magukat: Youngot a titokzatos H (Samuel L. Jackson) kezébe adják, aki azonban kegyetlen eszközök folyamodik.

tovább »


Ha tetszett a poszt, lájkold blogunk Facebook-oldalát is!

Címkék: thriller dráma filmkritikák

Herkules / Hercules (2014)

2014.07.24. 06:00   Powerful900

hercules_1.jpgHerkules legendáját már számtalan úton-módon feldolgozták, ezért a történet részletezésébe különösebben nem is mennék bele. Ezt a mítoszt kicsit már megfáradtnak érzem emiatt, kihozták belőle, amit eddig lehetett. Ellenben úgy tűnik nem pihennek, ha a görög félisten kalandjairól van szó. Idén ugyanis három (!) különböző, csak Herkulesre fókuszáló film készül(t), amit kicsit indokolatlannak érzek. Biztos most van szezonja.

A lényeg az, hogy még egy Dwayne Johnson nevével fémjelzett nyári blockbuster is bukásra lehet kárhoztatva a témaválasztás miatt. A bukást persze szigorúan csak kritikusi körökben értem, a színészek és a látványvilág valószínűleg bevonzza majd a közönséget a mozikba, onnantól pedig a gépezet beindul, elő is lehet készíteni a folytatást...

tovább »


Ha tetszett a poszt, lájkold blogunk Facebook-oldalát is!

Címkék: akció fantasy