A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr5114058558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serrin 2018.06.20. 12:12:24

Nem, még túl sok is van...

G_Norton 2018.06.21. 17:40:01

The Damned United a legjobb szerintem. Habár "csak" életrajzi film (és jópár negatívum kimaradt Clough életéből és mentalitásából, + 1 jelenet totál ostoba), de szerintem a partvonalról nagyon jól megragadta a futballszenvedélyt.

Nem tudom miért fikázzátok A közös szenvedélyt, pedig az egy legendás mozi.:((( "A pénzügyi helyzetünk KATASZTROFÁLIS!" És híresebb színészek égetik le magukat benne, mint a The Room-ban.

Egyébként valószínűleg az a baj a lehetséges focifilmekkel, mint ami felmerült a Rush-nál is: egy csomó felvétel megvan, fent van a tyúbon az egészről, akkor minek filmet csinálni róla színészekkel? Annál döbbenetesebbet, felemelőbbet nem látsz, ahogy az igazi Laudát szedik ki a kocsiból, vagy ahogy Hunt megnyeri a vébét az utolsó körökön úgy, hogy nem is tud róla.

Egyet hiányolok, mert nagyon elférne: egy sorozat a futballról, túl a csillogáson. Hogy mi megy a stábtagok, vezetőség, játékosok szintjén - ezt eddig csak szégyenszemre a Futballistafeleségek karcolgatta. Muníció, sztori lenne bőven.
süti beállítások módosítása