Mozishop - Támogass minket filmes ajándéktárgyakon keresztül
2018. február 15. írta: Kata SWL

Mozishop - Támogass minket filmes ajándéktárgyakon keresztül

Bizonyára a legtöbb olvasónknak feltűntek a kritikáink alatt látható képek, amelyekre kattintva új partnerünk, a Mozishop holnapja ugrik fel. A webshop lehetővé teszi, hogy kedvenc filmjeinkkel - szó szerint-  körülvegyük magunkat. A kínálatban mindenki megtalálja a tökéletes mozis kiegészítőt magának: a Batmanes lábtörlőtől a Star Wars-os párnahuzaton át A keresztapás plakátig, emellett a póló- és plakátválaszték is imponáló.

48572-05-800x800.jpg

A honlapon ezen kívül az aktuális, mozikban is kapható poharak, illetve fémvödrök is kaphatóak (sokszor szettben, kedvezőbb áron). Külön jó hír azoknak, akik lemaradtak anno, hogy a régebbi darabok is megrendelhetőek (pl. Doctor Strange).

amerika_kapitany_polgarhaboru_pohar_es_topper_szett.jpg

Ha az ajándékozással akadnak gondok, akkor is érdemes körülnézni, mivel nagyon széles a termékek palettája, a legtöbb hasznos is, amellett, hogy kedvenceink köszönnek vissza rajtuk. A kínálat folyamatosan - az új mellett klasszikus filmekkel is - bővül, valamint a frissülő akcióknak és a hűségprogramnak köszönhetően spórolhatunk is egy-egy vágyott darab beszerzésekor. Ha támogatni szeretnéd munkánkat, kérünk, hogy amennyiben vásárolsz, az írásaink alatt található képre kattintva keresd fel a Mozishop weboldalát! Köszönjük! 

 

image4.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr4913670150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása