ComingSoon - 2018. február
2018. január 30. írta: danialves

ComingSoon - 2018. február

Februárban nem lesz hiány néznivalóból, a mozik ekkor fogják műsorra tűzni a főbb Oscar-esélyesek második etapját, de a legújabb Marvel-mozi vászonra kerül, illetve 3 és fél év elteltével végre moziban is láthatjuk az évtized egyik legjobb horrorját. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy DVD-n is megjelenik végre két tavalyi kedvenc, illetve természetesen a Netflixen is elcsíphetünk majd egy jó filmet.

Mozi

A Babadook

(Előzetes)cs1_6.jpg

A 2010-es évek egyik legjobb horrorján végre a mozikban is borzonghatunk. Itt találjátok kritikánkat a filmről.

Premier: február 1.

Én, Tonya

(Előzetes)i-tonya-movie-1510096918.png

Az Én, Tonya sikeresen veszi az életrajzi filmek legtöbb akadályát, még ha összességében főhőse többet is érdemelt volna. Itt írtunk a filmről.

Premier: február 1.

Fantomszál

(Előzetes)aaaa.jpg

Paul Thomas Anderson legújabb művének nagy szíve mellett sok csodaszép és imádnivaló pillanata van - itt írtunk róla bővebben.

Premier: február 1.

Szeretet nélkül

(Előzetes)loveless3.png

A Szeretet nélkül bizonyos tekintetben keveset ad, de egy elképesztően mély és súlyos dráma bontakozik ki benne előttünk. Itt találjátok kritikánkat a filmről.

Premier: február 1.

Szólíts a neveden

(Előzetes)

callme2.png

A Szólíts a neveden pengette érzelmes húrok garantáltan megmozgatják a nézők lelkivilágát. Itt írtunk bővebben az alkotásról.

Premier: február 8.

Fekete Párduc

(Előzetes)cs2_2.png

2018-ra már nagyjából tudjuk, hogy mire számítsunk egy Marvel-filmtől, ettől függetlenül úgy érzem, Ryan Coogler alkotása kellemes meglepetés lehet. Elképzelhető, hogy csak a szokatlanul stílusos előzetes, a meglepően erősre sikeredett Creed mondatja ezt velem, de a Marvel kapcsán érzett fásultságom helyét egyre inkább az izgatottság veszi át. Elvégre ha Coogler Rocky örökségét is méltó módon tudta folytatni, akkor a Marvel esetenként kissé szigorú szabályrendszere ellenére képes lehet a Fekete Párducot a saját képére formálni.

Premier: február 15.

A víz érintése

(Előzetes)cs3_8.jpg

Guillermo del Toro hidegháborús, romantikus szörny-tündérmeséje az Oscar messze legnagyobb esélyese, de ami külön bizakodásra ad okot, hogy eddig mindenhol gyönyörű, utánozhatatlan alkotásként írták le A víz érintését. A rendező saját bevallása szerint tudatosan igyekezett szakítani a kortárs filmeket jellemző cinizmussal, hogy egy igazán átérezhető, érzelmes művet komponálhasson - február végén meglátjuk, ez tényleg olyan zseniálisan sikerült-e neki.

Premier: február 22.

DVD

Büntető ököl

(Előzetes)cs4_4.jpg

Leginkább azt kéne megbüntetni, aki ezt a címet kitalálta, de a lényeg, hogy végre itthon is beszerezhető a Brawl in Cell Block 99, amelyről itt írtunk.

Premier: február 23.

Brigsby mackó

(Előzetes)brigsby_bear2.jpg

2017 egyik legszerethetőbb geek-filmje, a Brigsby mackó is megjelenik DVD-n itthon, kritikánkat az alkotásról itt találjátok.

Premier: február 23.

TV

Örök tél

(Előzetes)

orok_tel_still_01.jpg

A Köbli Norbert - Szász Attila páros már sokszor bizonyította, hogy tévéfilmek gyártása helyett bőven megérdemelnék a mozifilmes lehetőségeket is, mindenesetre addig, amíg befut első ilyen munkájuk (az Apró mesék), egy újabb alkotással nyűgözhetnek le minket február végén. Az Örök tél GULAG-filmként nemcsak hiánypótló, de önmagában is egy figyelemre érdemes drámának/túlélőfilmnek ígérkezik, ha pedig az előzetes színvonalából indulunk ki, akkor az év egyik legjobb hazai produkciójával lehet dolgunk.

Premier: február 25.

Internet

Mutecs5_4.jpg

Duncan Jones sci-fije majdnem 15 évig tartott, mire elkészült, de most már egészen hamarosan itt van a Mute. Amelyről egyébként egyelőre nem sokat tudunk, mindössze annyit, hogy rendezője definíciója szerint egy "sci-fi Casablancát" láthatunk, amely egyébként sokban kölcsönöz majd a Szárnyas fejvadásztól, illetve valamilyen formában a rendező debütáló alkotásához, a Holdhoz is köze lesz. Ennél ígéretesebb ajánlólevelet aligha kaphatna egy produkció, úgyhogy február 23-án irány a Netflix!

Premier: február 23.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr9913607105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serrin 2018.01.30. 09:47:51

Az utolsó nagyon érdekesen hangzik.
süti beállítások módosítása