ComingSoon - 2017. november
2017. november 01. írta: danialves

ComingSoon - 2017. november

Novemberben sem áll le a filmdömping, a Marvel és a Pixar is érkezik következő nagy durranásával, láthatjuk az év egyik legjobb magyar filmjének ígérkező produkciót és a franciák Oscar-versenyzőjét. De a Netflix sem hagy minket néznivaló nélkül, illetve több, a hazai forgalmazásból kimaradó alkotást is bepótolhatunk.

Mozi

Thor: Ragnarök

(Előzetes)cs5.png

 Az egyik legjobb Marvel-mozi lett a Thor: Ragnarök, igazi mestermű. Itt olvashatjátok kritikánkat a filmről.

Premier: november 1.

Boldog halálnapot!

(Előzetes)cs4_3.jpg

A Blumhouse horrorjai továbbra is megállíthatatlannak bizonyulnak, a Boldog halálnapot! az USA-ban már tarolt, a Szárnyas fejvadász 2049-et ütve ki a nyeregből. De ami még fontosabb, hogy a rengeteg bevétel mellé kifejezetten pozitív reakciókat gyűjtött be, és ha a nézők és kritikusok nincsenek is elájulva tőle, valószínűleg egy kellemes és színvonalasa horrorélményre számíthatunk. Ránk is fér a sok Amityville és Fűrész után...

Premier: november 16.

A Viszkis

(Előzetes)cs6_3.jpg

Antal Nimród hazaigazolása jelenthette volna hollywoodi karrierje dicstelen végét is, de A Viszkisnek már az előzeteseiből és plakátjaiból is árad az a nemzetközi színvonal, amelyet a többségnek még ezen a szinten sem sikerül elérnie. Ezek után nem vakmerő következtetés, hogy a legendás bankrabló történetével várhatóan az év egyik legjobb, legizgalmasabb krimi-thrillerét kaphatjuk meg (legalábbis hazai fronton), ami remélhetőleg az elmúlt fél év filmalapos bukdácsolásait is képes lesz feledtetni.

Premier: november 23.

Coco

(Előzetes)cs3_5.jpg

Már most a Pixar következő nagy dobásaként emlegetik a filmet, amelynek főhőse a holtak földjére tesz utazást. A stúdió érezhetően a jelentős méretű spanyol ajkú közönségnek szánta ezt a produkciót, de úgy tűnik, a Pixar egyik legrutinosabb tagjának számító Lee Unkrich kreatív szempontból is kihozta a maximumot belőle. Nem mellesleg pedig a koncepció a szintén remekül sikerült Az élet könyvére emlékeztet, szóval nincs miért aggódni a Coco kapcsán.

Premier: november 23.

120 dobbanás percenként

(Előzetes)cs2_3.jpg

Cannes-ban a zsűri nagydíját és a FIPRESCI-díjat is elnyerte az AIDS elleni küzdelemről szóló film. Robin Campillo a 90-es évekbe kalauzol el minket, amikor lelkes aktivisták azért küzdöttek, hogy felhívják a világjárvánnyá vált betegségre a figyelmet. Egyébként a 120 dobbanás perceként képviselheti idén Franciaországot az idegennyelvű filmek Oscarjáért folyó versenyben.

Premier: november 16.

Internet

Mudbound

(Előzetes)cs1_3.jpg

Ha a Netflixet nem golyózzák ki addig a hagyományos forgalmazók, akkor a Mudbound lehet a vállalat első számú Oscar-versenyzője. A kritikák szerint Dee Rees bravúrosan építi fel filmjét és festi meg a háború utáni világot, annak minden nehézségével és küzdelmével. Elsősorban valószínűleg a lassú folyású, súlyos drámák kedvelőinek lesz ajánlott, de mindenképpen az év egyik legjobb filmélményére számíthatunk az eddigi vélemények alapján.

Premier: november 17.

Good Time

(Előzetes)screen-shot-2017-06-27-at-10_29_50-am.png

Robert Pattinson élete egyik legjobb alakítását nyújtja ebben a sajátos, de kétségkívül érdekes krimi-thrillerben. Itt olvashatjátok duplakritikánkat a filmről.

Detroit

(Előzetes)cs_1.png

Kathryn Bigelow és Mark Boal legújabb filmje nem juthatott el a magyar mozikba (lévén, hogy a polgárjogi mozgalom egyik fontos mozzanata annyira nem mozgatja meg a hazai nézőket), de mi nemsokára pótolhatjuk a Detroitot. A John Boyegát, Anthony Mackiet, Will Poultert és Jack Reynort is felsorakoztató film az 1967-es zavargások történetét meséli el, a történelmi tablóállítás mellett tehát valószínűleg izgalmakból sem lesz hiány a monumentális, 140 perces alkotásban.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr4113085834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morpheus. 2017.11.02. 16:18:31

A Ragnarök és a Viszkis film érdekelni fog!
süti beállítások módosítása