Könyvkritika: HangSzínek - Zséda 2018
2017. október 31. írta: Kata SWL

Könyvkritika: HangSzínek - Zséda 2018

Pénteken mutatták be Zsédenyi Adrienn 7. kalendáriumát az Alexandra Pódiumon. A dedikálással egybekötött este a könyv jegyében telt: megkóstolhattunk az abban található receptek alapján készült juice-okat; Zsédától hallhattuk a kalendáriumot megidéző Eperhold c. dalát; de a tombolán is az általa használt és kedvelt, emellett a HangSzínekben is szereplő márkáktól nyerhettünk ajándékokat. Zséda kalendáriuma ezúttal is olyan lett, amilyenre minden nőnek szüksége van; tökéletes ajándék a közelgő Karácsonyra, sőt, igazából bármilyen ünnepre.

20171029_230614.jpg


4204968_5.jpgEz az 5. Zséda- kalendáriumom, és mint eddig mindegyik, ez is egy témát jár körbe: a színeket. Minden, ami a színekhez és hozzánk, nőkhöz kapcsolódik, megjelenik a könyvben, ahogy azt a bevezető is elárulja: "Egy igazi nőben vajon mennyi szín bújik meg élete során? A szemérmesen elpiruló, a hófehér ártatlanság, a vörös szenvedély, a hideg kék, a fekete rúzs és a világot mindig újra színezni képes nagybetűs Nő..." Ezúttal is kapunk az elmaradhatatlan divattal, szépséggel, egészséggel kapcsolatos tippek közül, amiket mind Adrienn tollából olvashatunk, így, aki esetleg hozzám hasonlóan évről-évre ezt választja határidőnaplójának, szinte úgy érzi, mintha egy régi kedves barátnő sorait olvasná; a napló személyessé és ezáltal nagyon szerethetővé válik, amit az idézetek és a sok olvasnivaló csak fokoz. Az irodalom ezúttal is helyt kap: Révész Zsuzsától olvashatunk egy novellát a könyvecske végén. Zséda a tippek, az érdekes információk mellett az ünnepekre is gondol; a színek, a divat mellett receptek és ajándékötletek is szerepelnek.

Maga a kiadás gyönyörű, minden évben izgatottan várom az adott témát és magát a kész művet. Az 2018-ra szóló kalendárium csodás divatfotói ezúttal is Zsólyomi Norbert zsenialitását támasztják alá. A HangSzínekben külön oldalak várják, hogy megtöltsük a terveinkkel, álmainkkal, céljainkkal; emellett a néhol csak egy-egy lap sarkában szereplő, díszként szolgáló, néhol egész oldalas színezők is újdonságként jelennek meg - tökéletesen passzolva a témához, hiszen ahogy Zséda is írja: "Színezzük ki együtt ezt az új évet!". 

Az új Zséda-kalendáriumot minden nőnek ajánlom, aki nem egy átlagos, hanem egy praktikus, ugyanakkor sítusos és nőies; a szépséggel, az egészséggel és a lélekkel egyaránt törődő határidőnaplót szeretne. Sokan mondják. hogy a naplójukban az egész életük benne van, de ezekben a kiadványokban lesz benne igazán. Ha inspirációra vágyom vagy rossz a kedvem, sokszor felütöm majd a HangSzíneket, ahogy a korábbiakkal is tettem. Minden évszak mást tartogat a tulajdonosa számára; más színeket, más tanácsokat, más olvasnivalót, más stílust. Adrienn soha nem fogy ki az ötletekből, és ahogy eddig mindegyikbe, ebbe a könyvecskébe is beletesz egy kicsit saját magából, így aki a HangSzínek mellett dönt, garantáltan imádni fogja és 2019-ben is Zséda mesés fotóit nézegetve jegyzi majd fel a fontos dátumokat. 

10/10

A könyvet az Alexandra Kiadó  jóvoltából volt lehetőségem elolvasni.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr6313111836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása