ComingSoon - 2017. május
2017. május 03. írta: danialves

ComingSoon - 2017. május

Az április pangás után májusban a szuperprodukciók veszik át a terepet, azaz a stúdiók marketinggépezetének hála aligha kell félnünk attól, hogy lemaradunk a megnézésre érdemes filmekről. Mutatjuk, mit tudunk javasolni a nagy dobások közül, illetve menetrendszerűen egy újabb Netflix-premiert és a hazai forgalmazók egy régi adósságát is a figyelmetekbe ajánljuk. 

Mozi

A galaxis őrzői vol. 2

(Előzetes)comingsoon_10.jpg

Nem túl acélos történet, kissé túlzásba vitt látvány - azonban az első rész hangulatát tökéletesen sikerült átmentenie a folytatásnak. Itt írtunk a filmről.

Premier: május 4.

Alien: Covenant

(Előzetes)comingsoon1_14.jpg

Bevallom, engem is elkeserített a Prometheus folytatása körüli kavarás és én is szívesebben nézném a Blomkamp-féle Alien 5-öt, de a Covenant előzetese még az első Alien látványos megidézése ellenére is meggyőzőnek bizonyult. Dolgozzon akármilyen alapanyagból is, Ridley Scott tudja, hogyan kell egy stílusos, hangulatos filmet létrehozni - a Covenant esetében sem számítok kevesebbre.

Premier: május 11.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

(Előzetes)comingsoon2_16.jpg

A Karib-tenger kalózai sorozat a negyedik résszel elérte abszolút mélypontját. A remekül induló széria most kap még egy epizódot, és egyelőre biztatóak az előrejelzések: az előzetesek a túlhasznált CGI ellenére tetszetősek, akik pedig már látták az alkotást, pozitívan nyilatkoztak róla. Visszatér Will Turner és bájos felesége is (bár utóbbi csak egy rövidke cameo erejéig), Jack Sparrow (kapitány!) ellenségét pedig ezúttal Javier Bardem alakítja. A készítők azt nyilatkozták, hogy ez lesz az utolsó rész, én nagyon remélem, hogy méltó búcsú lesz! 

Persze ha nagyon sok pénzt keresnek vele, mindig van egy utolsó utáni film is... /AldoWinnfield/

Premier: május 25.

Vademberek hajszája

(Előzetes)hunt.png

Amennyire érthetetlen, miért pont most érkezett el az ideje Taika Waititi filmje magyar mozis premierjének, mindenképpen örvendetes, hogy így talán még többek figyelmét megragadja - vagy éppen itt az alkalom egy mozis újranézésre. A filmről itt írtunk.

Premier: május 11.

Internet

War Machine

(Előzetes)comingsoon3_15.jpg

Ebben a hónapban is kipipálhatunk egy Netflix-filmet, méghozzá eddigi legnagyobb költségvetésű mozijával érkezik a streamszolgáltató. A számos sztárt felvonultató háborús szatírát pedig nem más jegyzi, mint az Animal Kingdommal és a The Rover-rel elhíresült David Michôd, akitől érdekes lesz egy humorosabb stílusú művet látni - de afelől nincs kétségem, hogy egy érdekes és stílusos filmre van kilátás.

Premier: május 26.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr7312468815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Házas társas · http://hazastarsas.blog.hu/ 2017.05.03. 23:58:01

Köszi az emlékeztetőt!
Én az Alieen Covenantot várom már nagyon. Remélem nem a Prometheus "vonalat" hanem az első két rész eredeti fantázia- és stílusvilágát hozza majd!

Kelly és a szexi dög 2017.05.04. 06:59:40

Mi van az Indexnél, értelmes oldalakat hoznak a címlapra!?

agarik 2017.05.04. 07:34:19

Hát, ez legalább nem hagyta ki a KTK-t.
Bár az AC-nemDC keményen megkente ezeket is.

robertdani · http://robbiedani.tumblr.com 2017.05.04. 08:21:30

A vademberes zseniális film. Imádtam.
süti beállítások módosítása