III. Unortodox Smoking Barrels díjátadó - A győztesek
2017. február 20. írta: danialves

III. Unortodox Smoking Barrels díjátadó - A győztesek

Bizonyára mindenki tűkön ül már, hogy milyen eredménnyel a filmvilág egyetlen fontos és mérvadó megmérettetése, úgyhogy eljött az idő, hogy idén is átadjuk díjainkat. Pontosabban részben a ti díjaitokat, hiszen a ti szavazataitok alapján dőlt el a sorrend az általunk állított jelöltek között. Köszönjük tehát mindenkinek a részvételt, alább pedig mutatjuk, kik részesültek a kétes és kevésbé kétes elismerésekben:

Az M. Night Shyamalan-díj győztese: David Ayersuicide-squad-david-ayer-and-margot-robbie.jpg

A Suicide Squad traumája láthatóan kevesekben múlt el nyom nélkül, ugyanis Spielberget kivéve senki még csak meg sem tudta közelíteni a krimijeiről elhíresült rendezőt. És valóban nehéz lenne vitatni, hogy az elvileg a témához is tökéletesen passzoló rendező irgalmatlan nagy csalódást okozott - csak remélni tudjuk, hogy idén ezen szépít valamit a Netflix számára készülő Brighttal.

A Robert Downey Jr.-díj győztese: Rendes fickóknice-guys-movie-review-crowe-gosling-angourie-rice.jpg

Könnyen lehet, hogy tudat alatt befolyásolt titeket, hogy a díj névadója valójában szerepelt is a győztes filmben, de elvitatni nehéz lenne a legmegbízhatóbban teljesítő műnek járó szobrot a Rendes fickóktól. Shane Black filmjében tényleg csak az csalódhatott, aki nem volt tisztában azzal, mit várjon egy Shane Black-filmtől, a Rendes fickók pedig ezzel sokak kedvencei közé vonult be. Nemsokára jöhet a címvédés a Predatorral?

A Nicolas Cage-díj győztese: Will Smithwill_smith.jpg

A legszorosabb verseny ebben a kategóriában volt (ami valahol szomorú, hiszen ez azt jelenti, hogy többen is igen komoly csalódást okoztak nektek), és Will Smith végül csak célfotóval tudta legyőzni a szintén szebb napokat is látott Morgan Freemant. Az eredményben talán az is közrejátszhatott, hogy főszereplőként Smith arcával forrtak össze 2016-os munkái, míg Freeman hivatkozhat arra, hogy ő csak haknizni ugrott be például a Ben-Hurba. Akárhogy is, reméljük, a Shyamalan-díjas David Ayerhöz hasonlóan Will Smith is kellemes meglepetést okoz majd az idén érkező Brighttal.

A Jason Statham-díj győztese: Hardcore Henry

hardcore-henry.jpg

Az év guilty pleasure-filmjének járó elismerést Ilja Naishuller akciómozija gyűjtötte be, és a mezőnyből tényleg erre a produkcióra igaz a leginkább, hogy keveset markolt, de annál többet fogott. A Hardcore Henryben nem kell mélységeket, még csak alapvető forgatókönyvírói koherenciát sem keresni, de ettől szinte csak élvezetesebb az elénk táruló belsőnézetes pusztítás, na meg Sharlto Copley show-ja.

A WTF-díj győztese: Virslipartisausage-party-movie-images.jpg

Seth Rogenék animációs agymenése sima rajt-cél győzelmet aratott, sem az elefántspermában fürdő Sacha Baron Cohen, sem Daniel Radcliffe fingó hullája nem tudta megszorongatni azt a gusztustalan őrületet, amit például a fináléjára összehozott a korhatáros kajapornó. És valóban nehéz lenne azt mondani, hogy volt döbbenetesebb élmény az orgiát rendező élelmiszereknél 2016-ban.

Ők voltak tehát 2016 legjobbjai szerintetek és szerintünk, mindenkinek köszönjük, aki szavazatával hozzájárult a díjosztáshoz, jövőre ilyenkor folytatjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr8812244384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása