Aldo vlogja: Körök / Rings (2017)
2017. február 06. írta: AldoWinnfield

Aldo vlogja: Körök / Rings (2017)

rings-movie.jpg

Új műfajt próbálok ki: vlogot készítettem a Körök című filmről. Tíz évig csak írtam a megtekintett alkotásokról, gondoltam ideje valami újdonságot csempészni a dolgos hétköznapokba. És bumm, így született meg az alább látható 7 perces szösszenet! Mivel elsőbálozó vagyok, nyilván nem tökéletes, de igyekeztem minőségi munkát összerakni. A videót sportkamerával vettem fel, amihez szereztem egy tűrhető mikrofont, a világítást meg a lakásban fellelhető kb. összes lámpa biztosította... Nem éppen egy profin berendezett házi stúdió! Azt sem gondoltam át, hogy mennyire nehéz lehet kamera előtt összeszedetten, érthetően beszélni: bárhol, bármikor képes vagyok órákon át vitatkozni filmekről, de ez így nagyon más. Mindenesetre számomra jó élmény volt összerakni ezt a videót, remélem, hogy befogadói oldalon is képes kellemes perceket okozni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr9712178976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2017.02.07. 16:07:15

egész jól sikerült, viszont néhány megjegyzés.

szerintem a hosszabb, összetett mondatok jobban sikerültek, a rövid tőmondatok esetén többször is volt szóismétlés, és valahogy nem álltak össze

valamint néha, többször is egy gondolat összekötése is szét volt vágva, ami szerintem annyira nem jó megoldás

továbbra is logold meg a v-t

AldoWinnfield 2017.02.07. 16:32:28

@pingwin: Kösz a visszajelzést, igyekszem kigyomlálni a zavaró elemeket. :)
süti beállítások módosítása