Nyerj páros belépőt a Máris hiányzol premier előtti vetítésére!
2016. május 28. írta: danialves

Nyerj páros belépőt a Máris hiányzol premier előtti vetítésére!

maris.jpg

A Máris hiányzol  egy őszinte és erőteljes történet két legjobb barátnő, Milly (Toni Collette) és Jess (Drew Barrymore) kapcsolatáról. Gyermekkoruktól fogva mindent megosztottak egymással – a ruhákat, a titkokat és még a pasikat is. A két nő barátsága megingathatatlan. Vagy talán mégsem? Minden megváltozik amikor Millynél mellrákot diagnosztizálnak.

A Máris hiányzol június 2-án érkezik a hazai mozikba, azonban ha a szerencsések között vagy, a forgalmazó Cinetel jóvoltából már május 31-én este megtekintheted a MOM Parkban tartott premier előtti vetítésen.

Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint hogy küldesz egy levelet a smokingbarrelsinfo[kukac]gmail[pont]com-ra, "Máris hiányzol" tárggyal, amelyben leírod 1-2 mondatban, hogy melyik a kedvenc filmed Drew Barrymore-ral a főszerepben, és miért. A válaszokat május 30., hétfő 12:00-ig várjuk, a nyerteseket még aznap értesítjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr728753996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása