A hét előzetesei (3-4. hét, 2016.)
2016. január 29. írta: danialves

A hét előzetesei (3-4. hét, 2016.)

Az elmúlt két hétben úgy tűnt, mindenki macskás filmet akar készíteni, legalábbis aktuális gyűjtésem felének egyaránt egy cica a főszereplője. Ennél jobban azonban nem is különbözhetne a két alkotás, mint ahogy az összeállítás másik két szereplőjére is igaz, hogy egy közös ponton kívül (mindkettő folytatás), szinte minden eltér bennük.

Nine Lives

Csak arra tudok gondolni, hogy a Nine Lives valamelyik stúdió raktárában feküdt 25-30 évig, és most találták meg: más magyarázatot ugyanis nem találok arra, hogy hogyan készülhetnek 2016-ban még ilyen bugyuta vígjátékok. Ami pedig végképp érthetetlen, hogy ebben a filmben még az egyébként kiváló ízléssel válogató Kevin Spacey, valamint az Addams Family és a Men in Black rendezőjeként elhíresült Barry Sonnenfeld is meglátott valamit.

Keanu

Az USA-ban meglehetősen nagy népszerűségű humorista duó, Keegan-Michael Key és Jordan Peele első egész estés mozija első látásra egy John Wick paródiának tűnik, de a mozi rendezője már égre-földre megesküdött, hogy a Keanu ötlete már akkor megszületett, amikor az említett akciófilm még sehol sem volt. Magából az előzetesből nem látszik, hogy pontosan mi lesz a Keanu lényege, de ebből a rövid bemutatkozásból kiindulva azt is is el tudnám nézni másfél óráig, ahogy ez a két fickó feka akcentusokat utánoz. 

Neighbors 2: Sorority Rising

A Rossz szomszédság 2014 egyik kellemes meglepetése volt vígjátékfronton, kiváló bulihangulatával, az Apatow-iskolából származó Nicholas Stollerhez képest relatíve kevés füvezős poénnal, és helyenként kifejezetten érett gondolataival pedig annyi nézőt nyűgözött le, hogy - mint minden sikeres komédia esetében - érkezik is a folytatás. Az előzetes láttán éppen az tartja bennem reményt, hogy az első részből sem néztem ki eleinte sokat - mert sajnos a trailer alapján ez a második rész is a szokásos önismétlő ötlettelenségbe fog belefulladni. Azért a bohócos poén jó volt.

10 Cloverfield Lane

Teljes titoktartás mellett készült el és robbant be ezzel az előzetessel a Cloverfield folytatása - habár egyes hírek szerint ezt éppen annak köszönhetően tehette meg, hogy eredetileg egy átlagos bunkeres sci-fi-horrornak indult, amelyet az utolsó pillanatban alakítottak át úgy, hogy a népszerű found footage-mozi folytatásaként is működjön. Akármi is legyen az igazság, ha nem is ragadott magával teljesen a hype, kíváncsian várom, hogy mit sikerült kihozni ebből a koncepcióból.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr158327392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása