Podcast: Ami a kritikából kimaradt - Sicario
2015. november 12. írta: danialves

Podcast: Ami a kritikából kimaradt - Sicario

Legújabb podcastünk egy új formátummal jelentkezik: ebben a rovatban minden héten egy aktuális film kerül majd kibeszélésre egy vendégemmel, nagyjából fél órában, spoileresen. Az első adás alanya a Sicario lett, amelyről Varga Ákossal értekeztem. Alább hallgathatjátok meg a podcastet, ezen a linken pedig le is tölthetitek.

Bármi vélemény, ötlet, visszajelzés van, nyugodtan írjátok meg ide, vagy a videó alá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr608071308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borosnyuszi 2015.11.15. 09:55:05

Nagyon jó ötlet, hogy beszéltek a filmekről. De, jó lenne ha, vitáznátok nem pedig egyetértenétek ,,pro és kontra,, érvek és ellenérvek, mi az ami egyikőtöknek tetszett és miért nem a másiknak. Nyugodtan el lehet mondani miről szól a film bevezetésnek, utána pedig jöhet az egyes jelenetek és szereplők elemzése. Falra mászok tőle, ha valaki úgy idéz jeleneteket, hogy közben nem tudom a film miről szól. A végét is nyugodtan le lehet lőni, nem kell félni srácok a spoilertől. Már kommenteltem a Sicariot még egyszer nem tenném csak annyit, hogy jó fil, kötelező! Csak így tovább jó lesz ez ! Várom a következő film boncolását.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2015.11.15. 10:50:35

@borosnyuszi: Hát alapvetően ez lenne a cél, de mit csináljak, ha az egész interneten kb. nincs olyan ember, aki utálná a Sicariot? :)

A második felét nem igazán értem, egyrészt elég durván elspoilereztünk dolgokat konkrétan a végével együtt, másrészt ha láttad, tudod miről szól a film, nem? (Ha meg nem láttad, tökmindegy mi mit beszélünk, nem igazán fogod érteni.)

borosnyuszi 2015.11.15. 15:33:57

danialves: a Filmek 90%-át azért nézem meg mert a smokingbarrels írt róla új és régebbi filmekre ez egyaránt igaz. Ezért nem tökmindegy ha, nem is láttam, értem vagy nem értem miről szól a film. Vagy azért nézem meg mert nem értem amit írtok de, meg szeretném érteni vagy értem mit írtok és annál inkább meg szeretném nézni

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2015.11.15. 15:42:09

@borosnyuszi: Szerintem kicsit félreértjük egymást: ez a podcast alapvetően azoknak szólna, akik látták az adott filmet, ezért is beszélünk spoileresen. Kizárólag olyan filmekről lesz benne szó, amelyekről született kritika a blogon, tehát az érdeklődés felkeltésére alapvetően az szolgálna.
Szóval nem értem, pontosan mi lenne a kérésed: hogy ha jön egy olyan film, amit nem láttál, arról beszéljünk úgy, hogy te is megértsd miről van szó (ami szerintem minden igyekezetünk ellenére is lehetetlen)? Vagy a Sicario ismeretében számodra nem volt világos valami, amiről a podcastben beszéltünk?

Mindenesetre köszi a visszajelzést, örülök, hogy van feedback (meg hogy tetszik :D), de éppen ezért is szeretném megérteni, hogy hogyan és milyen irányba fejlődhetne.

borosnyuszi 2015.11.15. 16:19:11

danialves:
talán így könnyebb megérteni, hogy mire gondoltam ha, ezt meghalgatod:

m.youtube.com/watch?v=EGSkFBIe8vg

Mielött nem hallotam a filmről a beszélgetést (vitát) eszembe sem jutott, hogy megnézzem de, értettem miről szól (szólhat) a film. Miután meghallgattam emiatt megnéztem, nem tetszet de, ez szubjektív vélemény. Persze nem pontosan egy ilyen jellegű eszmecserét várok tőletek, hiszen egy alkotásról annyi nézőpontból lehet beszélni ahányan látták ( pontozni vagy sorrendet állítani egyáltalán nem kell, bár top 100 danialves filmre is kiváncsi lennék

Terézágyú 2015.11.17. 08:56:51

Én nem nézek/hallgatok podkasztokat.
Ha a beszélgetést leírjátok ide, elolvasom, átfutom.
Olvasás közben tudok ugrani stb. rádiós beszélgetés nem érdekel.

Csak tényként közlöm.
süti beállítások módosítása