ComingSoon - 2015. július 23.
2015. július 22. írta: danialves

ComingSoon - 2015. július 23.

Ritka az olyan alkalom, amikor egy Marvel-film nem hatalmas csinnadrattával érkezik, de A Hangya egyelőre túlságosan kis kaliberű hősnek tűnik ahhoz, hogy igazán lázba hozza a moziba járókat. Ennek megfelelően akadnak kihívói, egy francia, egy amerikai és egy japán vígjáték, illetve Tarsem Singh sci-fije képében. Mutatjuk a heti premiereket:
Nem övezte nagy hírverést ezt a keserédes francia komédiát, pedig A Bélier család minden figyelmet és méltatást megérdemel. Itt elolvashatjátok, hogy miért.
A Marvel legújabb darabja kreatív ugyan mind látvány, mind humor szempontjából, de egy korrekt szórakozáson kívül többet nem lehet várni tőle. Részletesebben itt olvashattok erről.
Az éppen aktuális könnyed, de könnyfakasztó, coelhoi életbölcsességgel támogatott, és természetesen napfényes környezetbe helyezett "vígjáték" valószínűleg a szupermarketek 99 Ft-os szekciójában végezte volna, ha nem Helen Hunt írja és rendezi. Valószínűleg ő is azoknak a színészeknek a táborát fogja gyarapítani, akiktől elviseltük volna, ha nem állnak a kamera mögé, mert nem jó ómen, ha egy előzetes egy mondatban össze tudja foglalni egy egyébként sem túl forradalminak tűnő történet tanulságát...
Tarsem Singh sci-fije több, mint ígéretesnek koncepcióval indult, a forgatókönyvet jegyző Pastor-testvérek pedig korábban is izgalmas filmeket hoztak össze, de az első vélemények alapján mindezek ellenére sem lett igazán átütő darab az Önkívület. Hozzá kell tennem azonban, a túlságosan ambiciózus sci-fik az utóbbi időben szinte soha nem arattak osztatlan sikert, így éppenséggel elképzelhető, mindössze a produkció nagy kérdésfelvetései és a nézők elvárásai okozták a csalódást, és ha nem is remekművet, egy tisztességes alkotást köszönhetünk majd.
Nagyon sok mindent próbáltak beleszuszakolni az alkotói ebbe a japán produkcióba, de a végeredmény inkább zavarba ejtő lett, mint szórakoztató. Bővebben kritikánkban.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr387637374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása