ComingSoon - 2015. július 2.
2015. június 30. írta: danialves

ComingSoon - 2015. július 2.

A hét fő attrakciója a Terminátor régóta (nem) várt folytatása lesz, és míg a nálunk érettebb ízlésű közönséggel rendelkező országokban már a bukás szele legyintgeti Alan Taylor filmjét, itthon szinte versenytársai sem fognak akadni. Jó hírünk van viszont azok számára, akik szerint aki nem szereti a Terminátort, az biztosan nő vagy meleg, ugyanis a forgalmazók is velük egyetértésben alakították ki erre a hétre a kínálatot. Következzen tehát Schwarzenegger mellett Channing Tatum kockahasa, Meleg Férfiak és kezdésnek rögtön az elmaradhatatlan francia vígjáték.
Nem vagyok benne biztos, hogy szándékosan, de vígjátékként nagyon is fontos témába tenyerel bele a film, elvégre relatíve kevés helyen illik olyan szülőket ábrázolni, akik nyíltan meg akarnak szabadulni a gyerekeiktől. Mégis attól tartok, ez a film is úgy fog járni, mint a Bazi nagy francia lagzik, amely egy hasonlóan tabudöntögető témából táncolt vissza, hogy csak a kézenfekvő poénokat süsse el. Ehhez hasonlóan ebben az előzetesben is egészen magától értetődő az összes humor, amit ki tudtak hozni a koncepcióból, de ki tudja, hátha a promóba csak a rosszabbak jutottak a viccek közül. (danialves)
Na lányok, ez ez a film, amit tutira pasik nélkül fogunk megnézni a moziban! Francnak van kedve magyarázkodni, hogy miért nézzük meg ezt a teljesen agyatlan alkotást, most mondjuk azt, hogy van az úgy, hogy csak kockahasat akarunk látni, semmi többet? Magic Mike emeli a tétet, hozzá hasonlóan jótestű kollégáival elindul egy táncversenyen, vagyis semmi más dolgunk nincs, mint hátradőlni, és élvezni a műsort, mert ennyi jár nekünk! Egyszer nézős, teljesen felejthető film, de én biztosan nem fogom kihagyni! (FilmBaráth)

Nem gondolom, hogy tudatos lett volna az időzítés, de a múlt heti események után hirtelen nagy aktualitása lett ennek a filmnek. És most nem feltétlenül arra gondolok, hogy a nagy Amerika is kimondta, úgyhogy most már oké melegnek lenni, hanem az ennek kapcsán tömegével megjelenő szivárványos divatbirkáknak (na meg mindenki másnak is) betekintést adhat a film, hogy végső soron miről is folyik most a diskurzus. Bár az előzetes alapján legalább annyira fog a mű szólni a szocialista rendszerről, mint a benne élő homoszexuálisok mindennapjairól, én bízom benne, hogy nem csak történelmi vonatkozásban lesz érdekes. (danialves)
Tipikus magyar tragédia lesz ennek a filmnek a megtekintése. Tudjuk, hogy rossz lesz, hiszen messziről bűzlik a trailer a fostos CGI-tól, az inkompetens színészi játéktól, és az "újabb rókabőr" mentalitástól, mégis megnézzük majd. Miért? Mert ilyenek vagyunk mi, magyar félfelnőtt férfiak: újra és újra beszopjuk ugyanazt, ha a hajdanvolt kedvenceinkről van szó. Meg is érdemeljük, hogy elvegyék a pénzünket, ha már ilyen barmok vagyunk... Na mindegy, megyek és lefoglalom a jegyemet péntekre. (Werewolfrulez)

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr1007578034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr_utcai_arcos 2015.06.30. 18:37:31

Nem értem a pasik nélküli kitételt, -igaz sok év után- megnéztem a Magic Mike-ot (csaj mert minden csaj nedves bugyival áradozott róla :P) és tetszett. Ha valaki tudja értékelni a jó koreográfiákat, jó zenéket, az legyen fiú vagy lány, nem nyúlhat mellé. Én biztos, hogy nem fogom kihagyni ezt sem.
süti beállítások módosítása