ComingSoon - 2015. április 23.
2015. április 23. írta: danialves

ComingSoon - 2015. április 23.

Ennél extravagánsabb hetünk valószínűleg nem lesz egy jó darabig: egyszerre érkezik a Titanic közönségdíjas vámpír-áldokumentumfilmje, egy francia táncosnő (ön)életrajzi ihletésű filmje, a teszkógazdaságos Benjamin Button, és a magyar közszereplők űrbe küldött üzenete. És még jót is lehet találni közöttük, úgyhogy íme a heti premierek:
A soha meg nem öregedő nőről szóló film ugyan egy kellemes kikapcsolódást nyújt, de a saját korlátait nem tudja ledönteni. Ugyanez részletesebben kritikánkban.
A tavalyi év 3. legjobb horrorja, egyben pedig egy zseniális mockumentary ez az új-zélandi produkció, úgyhogy érdemes lesz kihasználni, hogy végre a magyar mozikban is megcsodálhatjuk. Még több okért olvassátok kritikánkat.
Még mindig nem tudom teljesen feldolgozni, a Lámpagyújtogatók mi is akar lenni. Egy interjúfilm, amit egy high-concept körítéssel akarnak eladni? Egy kreatív kisköltségvetésű sci-fi, amit celebek bevonásával próbálnak népszerűsíteni? Akárhogy is, látok egymás mellett egy amatőrfilmes színvonalú, borzalmas alakításokkal tűzdelt tudományos-fantasztikus produkciót, meg egy csomó interjút egy rakás másodrendű sztárral. Engem viszont sajnos nem tud megragadni, hogy Kovácsovics Fruzsina vagy Növényi Norbert mit üzenne az idegeneknek...
Ahhoz képest, hogy igaz történet alapján készült és nagyrészt amatőr színészek játsszák benne saját magukat, a Party Girl egészen jó lett. Igaz, messze nem kifogástalan. Bővebben kritikánkban.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr337373622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása