Nyerj páros belépőt a 2001: Űrodüsszeia premier előtti vetítésére!
2015. február 26. írta: danialves

Nyerj páros belépőt a 2001: Űrodüsszeia premier előtti vetítésére!

A Pannonia Entertainment A bolygó neve: Halál rendezői változata után újabb filmklasszikust hoz el a mozivásznakra, méghozzá Stanley Kubrick sci-fi mérföldkövét, ezt pedig néhány szerencsés olvasónknak partnerével együtt lehetősége lesz a premier előtt másfél héttel látni a Corvin mozi vásznán. Ez utóbbi részlet már csak azért is fontos, mert a filmet Budapesten egyedül a Puskin tűzi majd műsorára, a jegyeket pedig eléggé kapkodják, úgyhogy érdemes kihasználni az alkalmat, hogy a Korda terem vásznán láthasd az alkotást.2001.jpg

Ehhez csak annyit kell tenned, hogy küldesz egy emailt a smokingbarrelsinfo[kukac]gmail[pont]com email-címre "Űrodüsszeia" tárggyal, amelyben a neved mellett leírod kb. két mondatban, hogy melyik klasszikust látnád viszont legszívesebben újra a mozivásznon, és miért. A válaszokat vasárnap délig várjuk, a nyerteseket pedig még aznap értesítjük. A vetítés március 2-án, hétfő este lesz a Corvin moziban. A film előtt egy 30-40 perces kerekasztal-beszélgetést hallgathattok meg többek között Farkas Bertalan, valamint Németh Attila (a Galaktika magazin főszerkesztője) részvételével. A játékhoz sok sikert, ha pedig esetleg nem nyernétek, íme a mozik listája, amelyek március 12-étől műsorukra tűzik az Űrodüsszeiát (a lista még nem végleges, bővülhet!):

Budapest Puskin Mozi - Március 12-től
Szeged Belvárosi Mozi - Március 12-től
Szombathely Agora-Savaria Filmszínház - Március 12-től
Kecskemét Malom Mozi - Március 12-18-ig
Kecskemét Otthon Mozi - Március 13-án
Szolnok TiszaPART Mozi - Március 19-25-ig
Jászberény Lehel Filmszínház - Március 19-25-ig
Pécs Uránia Mozi - Március 27-én
Debrecen Apolló Mozi - Március 12-25-ig
Celldömölk KMKK Art Mozi - Március 26–27–28-án
Szentgotthárd Csákányi László Filmszínház - Március 13-án
Miskolc Művészetek Háza - Március 19-25-ig
Nyíregyháza Krúdy Gyula Art Mozi - Március 12-18-ig
Székesfehérvár Barátság Mozi
Kaposvár Szivárvány Mozi - április eleje
Kiskunhalas Halas Mozi - Március 27-én 

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr317220869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr_utcai_arcos 2015.02.28. 16:10:00

Rövidebb lesz???? Mert akkor írjatok fel

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2015.03.01. 13:14:48

@Dr_utcai_arcos: Soderbergh egy hónapja vágott belőle egy 110 perces verziót, sajna azóta leszedték mindenhonnan, de ha előásom, szólok.
süti beállítások módosítása