ComingSoon - 2014. november 27.
2014. november 25. írta: danialves

ComingSoon - 2014. november 27.

Ahogy az a múlt hét után várható volt, Az éhezők viadala elől kimenekített premiereket ömlesztve kapjuk meg most csütörtöktől. Azonban mintha ez a termés inkább csak mennyiségileg, mintsem minőségileg hívná fel magára a figyelmet: igazán nagy dobással nem érkezik senki. Ettől függetlenül a filmek között van jó néhány sötét ló, amelyek még egészen jól is elsülhetnek.

Drága Elza!

 

Egy kiemelkedő darab lehetett volna a magyar filmvilágban, ehelyett viszont csak részsikerei vannak. Bővebben kritikánkban

Egy szerelem története: a férfi / The Disappearance of Eleanor Rigby: Him

 Egy hónapot kellett várnunk, hogy a női után megkapjuk Ned Benson forradalmi romantikus történetének férfi nézőpontját is. Ennek köszönhetően pedig az is sejthető, hogy legyen akármilyen érdekes is a koncepció, a kritikák alapján nem a világ legérdekesebb románcát láthatjuk a vásznon. De ez itt valószínűleg irreleváns is: aki látta az első felét, annak kötelező a második, aki pedig még nem, az talán jobb, ha megvárja a kettőből összevágott verziót. (danialves)

A Madagaszkár pingvinjei / The Penguins of Madagascar

Ez a film már kijárt a pingvineknek! A Madagaszkár című rajzfilm (szerintem) legjobb karakterei lassan, de biztosan átvették az uralmat a hozzám hasonló fanok szíve felett, a tévében gondolom velem együtt sokan falják a velük készült sorozatot. Minden bizonnyal nem ez az alkotás fogja megváltani az animáció műfaját, és az előzetes alapján (amelynek angol nyelvű verziójában csak sokadjára tűnt fel, hogy kedvenc színészem, Benedict Cumberbatch is a hangját adta az egyik szereplőnek, túlságosan lekötötték a figyelmem a pingvinek) egy jó közepes családi mozi vár ránk, de kit érdekel, amikor végre nagy vásznon is láthatjuk Ricoékat! Közlegény, azonnal intézd a jegyeket! (FilmBaráth)

Förtelmes főnökök 2. / Horrible Bosses 2

  A Förtelmes főnökök nagy anyagi sikerét követően nem maradhatott folytatás nélkül. Az első rész egy kifejezetten üdítő ás jópofa vígjáték volt. Félő, hogy fennáll egy olyan helyzet, mint ami a Másnaposokkal is történt, de bízzunk benne, hogy ez nem egy olyan vesszőfutás lesz, mint amit a Farkasfalka kalandjain érhettünk tetten. A szereplőgárda néhány új arccal kiegészült, a formula pedig remélhetőleg a régi maradt. Jó lenne egy hasonlóan pozitív vígjátékélményt átélnem újra, mint három évvel ezelőtt a moziban. Én bizakodva várom mindenesetre. (Power)

Válólevél / Gett

A Mácsai Pál-féle Terápia eredetije óta tudjuk, hogy az izraeliek nagyon erősek a négy fal között zajló, pusztán párbeszédeken alapuló alkotásokban. A Válólevél egy újabb bizonyítéka lehet ennek. Ez az izraeli-francia-német filmdráma szenvtelenül, egyetlen tárgyalóteremre koncentrálva követ végig egy hosszú, kínkeserves válást, amely a fifikás férj és a nem teljesen pártatlan bíróság hathatós közreműködésével több mint három évig tart. A válás eleve kényes téma, hát még az izraelieknél... ha megfelelően nyúlnak a témához a készítők, ez a film még egy igen tanulságos alkotás is lehet. (Werewolfrulez)

Ezen felül a héten kerül még a mozikba a Zárt rendszer című legyen dráma, egy koncertfilm (Queen - Live in Montreal), valamint egy színházi felvétel (Macbeth - a Shakespeare's Globe előadása is).

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr586925653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.11.25. 21:27:29

Én is erősen tartok tőle, hogy finoman szólva sem fog sikerülni comic relief karakterekre felhúzni egy egész estés filmet (főleg előzetes alapján). Ugyanakkor muszáj lesz, mert ez a főpróba a Minions előtt, ami nem sikerülhet rosszul. :D

Micellás Zsizell 2014.11.26. 14:13:43

Cumberbatch rajongók rámegyünk a pingvinekre, köszi az infot.
süti beállítások módosítása