ComingSoon - 2014. november 13.
2014. november 11. írta: danialves

ComingSoon - 2014. november 13.

A múlt heti böjtöt érdemes volt kiállni, ugyanis csütörtöktől többszörös kárpótlást kapunk: horrortól akciófilmen át egészen az easternig minden műfaj kedvelői megtalálhatják a nekik tetsző filmet. Ráadásul nem egy kiváló alkotást is tudunk ajánlani ezek közül.

Éjjeli féreg / Nightcrawler

 

Az év egyik legjobbja, és könnyen lehet, hogy hamarosan kultfilmként fogjuk emlegetni. Bővebb információkért olvassátok kritikánkat.

 John Wick

A John Wick szinte a semmiből jött, viszont az év egyik legjobb akciófilmjeként még bizonyára sokáig meg fog maradni. Erről, és még sok másról olvashattok kritikánkban.

Délibáb

Westernrajongó szívem repes, hogy a szép csöndben ismét a mozikba lopakodó műfaj (amelyet évtizedek óta temetnek, hogy aztán mindig újra feltámadjon hamvaiból) immár magyar versenyzővel is dicsekedhet. Nem kispályás a rendező sem, Hajdú Szabolcs neve garancia a minőségre, és olyan ultradögös trailert sikerült összerakni az alkotáshoz, hogy számolom a napokat a bemutatóig. A történet nem túl bonyolult: a nagy magyar pusztában jó nagy bajba kerül egy afrikai focista, de ő nem hagyja magát, puskát ragad és igazságot oszt. Kíváncsian várom, hogy milyen lesz a magyarosch western, nagyon várós darab! (FilmBaráth)

Jessabelle

 Az Annabelle után nem sokkal egy újabb női név alatt jelentkező horror támadja be a hazai mozikat. Az előzetes alapján a Jessabelle című film nem tűnik egy világmegváltó történetnek, no de a trailer már a The Babadook esetében is csalóka volt, ilyesmikre egy rendes horrorsznob nem ad. Aki kíváncsi arra, hogy egy tolókocsiba kényszerült fiatal hölgy hogyan tudja felvenni a harcot az őt fenyegető gonosz lélekkel és a múlt sötét árnyaival, az tegyen egy próbát a filmmel. Még jó is lehet. (Werewolfrulez)

Kétéjszakás kaland / Two Night Stand

 Randimozinak elmegy, egyébként annyira nem ajánlható darab ez a vígjáték, bővebben kritikánkban.

Káprázatos holdvilág / Magin In The Moonlight

Úgy tűnik, Woody Allentől a Blue Jasmine bátor megközelítése csak egyszeri kitérő volt, és rendezőnk gyorsan visszatért a tőle egyre inkább futószalagszerűen érkező romantikus komédiák megnyugtató biztonságába. Első látásra a Káprázatos holdvilág csak abban fog különbözni az átlagos Woody Allen-filmtől, hogy nem erőszakoltak bele egy "menő" európai nagyvárost. De végül is rendezőnknek már megvan az a közönsége, aki tulajdonképpen ezt évről-évre örömmel fogadja, más kérdés, hogy én ebbe a közönségbe nagyon nem tartozom bele. (danialves)

Ló az erkélyen / Das Pferd auf dem Balkon

Ezúttal Németországból érkezik egy bárgyú családi film a gyerekes szülők pénztárcáját célba véve. A Ló az erkélyen minden elemet fel tud mutatni, amit egy ilyen alkotásnak tudnia kell: kiskorú főszereplő, aranyos állat, bugyuta humor és valami elsőre halálosan komolynak tűnő, de végső soron komolytalan konfliktus. Azonban nem is ez a fő baj, hanem, hogy mindezt első látásra eléggé ötlettelenül igyekszik előadni a produkció: az előzetesben csak a borzalmas szerkezete tűnt egyedinek. (danialves)

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr896879381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.11.12. 12:52:53

a john wick tuti nézős,nagyon várom már, hogy mehessek. :D
süti beállítások módosítása