Tagfelvétel
2014. október 03. írta: danialves

Tagfelvétel

Ismét itt a lehetőség, hogy mindenkinek egy régi álma válhasson valóra, és csatlakozzon inkompetens, hiteltelen és autonómiáját feladott szerkesztőségünkhöz, akik erőltetetten próbálnak lehúzni mindent a címben, a bevezetésben és a szövegben. Viszont egyelőre még ne töltsön el mindenkit a remény, hogy nemsokára ilyen remek emberek társaságában élvezheti a forgalmazóktól kapott kenőpénzt, ugyanis lenne néhány kritériumunk a leendő tagok felé:

- Először is, olyanokat várunk, akik nem csak mennyiségileg, hanem minőségileg is hozzá tudnak tenni a bloghoz. Értem ez alatt nemcsak az olyan alapvető követelményeket, hogy a jelentkező tudjon értelmes magyar mondatokat megfogalmazni és értsen a filmekhez, hanem azt is, hogy legyen valami olyan fétise, "szakterülete", amellyel ki tudja egészíteni a jelenlegi csapatot. Tehát ha az évi 30 legnagyobb durranást nézed csak meg, akkor köszi, arra vagyunk elegen, de ha éjt-nappallá téve foglalkozol a sorozatokkal, a 90-es évek vígjátékaival vagy a 60-as évek found footage romantikus akciófilmjeivel, akkor várunk szeretettel. Elsőnek tehát egy olyan írást kérnénk referenciaként, amely ezt prezentálja.

- Másodsorban azért szükség van arra is, hogy az illető mennyiségileg hozzátegyen a bloghoz, azaz legyen aktív. Sok esetben tapasztaltuk már, hogy ez jelentkezőinknél csak ígéretekben vagy utólagos visszakozásban manifesztálódik, úgyhogy a következőt szeretnék kérni attól, aki úgy gondolja, képes teljesíteni ezt a kritériumot, és ír nekünk: küldje el az összes általa idén látott film címét. (Ha Imdb-n vagy máshol vezeted ezt, akkor remélhetőleg ez még nagy munka sem lesz.)

- Harmadikként pedig szeretnénk kérni egy kritikát a Demolitionről.

- (Negyedikként esetleg megemlítheted, hogy lakóhely és ráérés szempontjából mennyire tudnál eljutni sajtóvetítésekre és az itthoni filmfesztiválokra.)

A leveleket pedig szokás szerint a smokingbarrelsinfo[kukac]gmail[pont]com email-címre várjuk. Természetesen ha valakinek van korábbi munkássága, esetleg több kritikát küldene, az feltétlenül tegye ezt meg. Mi is sokkal jobban tudunk ítélni, ha látunk jobb és gyengébb írásokat is a delikvenstől, mintha azt kellene feltételeznünk, hogy élete legjobb kritikáját küldte el, amelyet soha nem tud majd megismételni.

Úgyhogy várjuk a jelentkezőket, és igyekszünk majd mindenkinek mihamarabb visszajelezni.

A bejegyzés trackback címe:

http://smokingbarrels.blog.hu/api/trackback/id/tr996756707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.10.04. 12:55:24

a kérdőív eredménye, hogy fel kell venni embereket?!
;)

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.10.04. 13:16:36

@doggfather: Nem, arra majd kb. egy hét múlva számíts. ;)

Ez inkább annak az eredménye, hogy meguntuk, hogy akik jelentkeznek, azoknak nem szokott eljutni az agyáig, hogy aktív embereket várunk, nem olyanokat, akiknél szűk 2 hónapig tart még az is, hogy egyáltalán két mondatot beszéljünk (true story). Meg a másik, hogy a jelenlegi gárda aktivitása is eléggé visszaesett, különböző okokból.
Szóval ha úgy vesszük, tulajdonképpen még mindig a májusban kiírt TGF-et látod, amelynek pont az lett volna a célja, hogy mennyiségileg és választékban is fel tudjuk bővíteni a blogot a napi 3 posztra. Csak most már igyekszünk nem elkövetni azt a hibát, hogy megoldottnak tekintjük a dolgot azzal, hogy befut egy értelmes jelentkező levele.

AldoWinnfield 2014.11.17. 23:11:24

Üdv!

Régi blogger vagyok (Videodrome, valaki? Ott még Real013GSF néven futottam :), mostanában nulla aktivitással, de ide lehet jelentkeznék. Fétisnek Tarantino mehet ( 60 oldalas szakdogát írtam a mesterről), de nézek sorozatokat is dögivel. Még hozzácsapnám a horrort is, ha mostanában lenne elegendő mennyiségű jó, de nincs, amúgy meg nézek minden szir-szart, mi éppen jön. Csak egy kérdés! A kiírás már másfél hónapos, még mindig a Frankről írjak, vagy találtatok ki valami mást? :)

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.11.18. 08:08:46

@AldoWinnfield: Hát nézd, a posztban le van írva párszor, hogy aktív emberekre számítunk, szóval nem mondom, hogy felcsillant a szemem a "nulla aktivitás" láttán, de természetesen az esélyt nem vesszük el senki elől.
Szóval küldd el a posztban kért dolgokat (Frank jó lesz), meg a régi írásaidat feltétlenül linkeld be, aztán majd meglátjuk. ;)

AldoWinnfield 2014.11.18. 08:23:34

@danialves: Jó, de azért jelentkezem, hogy újra aktív legyek :) 'Drome bedőlése után is írtam vendégposztokat stb. más helyekre, meg indítottam egy kis blogot is, de egyik sem volt az igazi, pont a 'csapatban evezünk" hiánya miatt. Majd küldök írásokat akkor. :)

AldoWinnfield 2014.11.20. 18:58:39

E-amil ment, csak azt akarom kérdezni, hogy oda is ért hozzátok?:)

AldoWinnfield 2014.11.20. 19:08:21

Oké, én ráérek, csak mostanság volt egy-két e-mailem, ami eltűnt és gondolom megkérdem, hogy ezzel mi a helyzet.

Fortress 2015.12.29. 19:03:33

Jézusom! Ez olyan gyerekek, mintha a Filmakadémiát vezetnétek itt! :-) Mégis mennyire lehet kétségbeesett az, aki filmekről írna és nem egy saját blogot nyit 5 perc alatt, hanem itt felvételizget nálatok, hogy agyonszívassátok mindenféle próbavizsgákkal?

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2015.12.29. 20:18:08

@Fortress: Figyelj már, 1 tipp: ha valamit nem értesz, esetleg először próbáld meg megérteni, mielőtt nekiállsz ekkora lendülettel hülyeségeket beszélni. ;)

The Man Who Laughs · http://trashneveles.blog.hu/ 2016.08.16. 00:28:45

Nem tudom, hogy ez érvényes-e még, de azért hátha alapon elküldtem a jelentkezésem :)

AldoWinnfield 2016.08.16. 00:57:41

@The Man Who Laughs: Megkaptuk az emailt, köszi. :) Megnézzük, szólunk! :)